Wow!

Maštoviti dekolte i detalji s kojima je prekrila grudi ukrali su sve poglede, a opaki prorez na haljini sve je dodatno začinio!

Nadine Mičić Nadine Mičić Antonio Balic/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nadine Mičić - 1 Nadine Mičić - 2 Nadine Mičić - 3 Nadine Mičić Nadine Mičić - 1 Nadine Mičić - 4 Nadine Mičić - 6 Nadine Mičić - 10 Nadine Mičić - 7 Nadine Mičić - 8 +4 Nadine Mičić - 5 Galerija

Nadine Mičić zablistala je na drugoj večeri Sarajevo Film Festivala i to u odvažnoj haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Bosanskohercegovačka glumica Nadine Mičić pojavila se na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala i to u haljini o kojoj će se sigurno još dugo govoriti.

Nadine je pažnju okupljenih plijenila u plavoj kreaciji s visokim prorezom na nozi, ali ono što je svima privuklo pozornost je maštoviti dekolte i detalji s kojima je prekrila grudi.

Na festival je stigla u pratnji svog partnera Alena Muratovića s kojim glumi u filmu "Princ iz Eleja", a uz to glumi i u filmu "Samo kad se smijem" koji je također dio festivala, a u kojem glumi s Tihanom Lazović Trifunović i Slavkom Sobinom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Keškić - 2 Ida Keškić - 3 Ida Keškić - 1 Ida Keškić +4 Ida Keškić Celebrity Pogledajte kakvo je iznenađenje lijepa glumica priredila u haljini s velikim izrezom s prednje strane: "Jedva sam čekala pokazati!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 3 +27 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 Celebrity Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene