Lijepa kao slika

Nevjerojatna ljepota slavne Talijanke koja je još jednom dokazala da su za nju godine samo broj

Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci (Foto: AFP) Galerija

Monica Bellucci već desetljećima osvaja svojom ljepotom, a njezina najnovija fotka na Instagramu oduzima dah.

Vatrena crnka bujnih oblina, Monica Bellucci, 54-godišnja je talijanska glumica koja je svijet zadivila i zauvijek osvojila 2000. svojom ulogom Malene u istoimenom filmu. Godinama se smatra jednom od najljepših žena svijeta, a sada je ponovno pokazala sve svoje čari na izazovnoj fotografiji na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Zanosna Monica slikala se u tamnom badiću dubokog dekoltea koji je na elegantan i profinjen način naglasio njezine obline i duge noge. Vitka linija i lijepo lice ove mediteranske dive ne prestaju plijeniti pažnju, a to dokazuje kako javnosti nije uvijek najvažnije da žene budu mlade, već da imaju karaker, ljepotu i zrelost koja se može vidjeti kod Monice. 

Očekivano, fotka je dobila stotine tisuća lajkova, a fanovi su glumici poručili da izgleda kao prava boginja koja hoda po Zemlji. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Capture by @thiemosander for @madamefigarofr Stylist @barbarabaumel Hair @cedrickerguillec Mua @letiziacarnevale @azzedinealaiaofficial @darjeelinglingerie Production @handk_officiel #monicabellucci#bnw#photographer#thiemosander#swimwear#august2019#моникабелуччи

Objavu dijeli Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Monica se 2013. godine rastala od francuskog kolege Vincenta Cassela, a otad je dobro skrivala svoj ljubavni život. Sada je u vezi s 18 godina mlađim dečkom Nicolasom Lefebvreaom.

Podsjetimo, Monica i bivši suprug Vincent Cassel upoznali su se 1996. godine na setu, u braku su proveli 14 godina, a zajedno imaju i dvije kćeri. Iako su slovili za jedan od najstabilnijih i najseksi holivudskih parova, iznenada su se rastali, no Monica je u intervjuima često isticala kako je u njihovu odnosu bilo burnih razmirica, kao i u svakom drugom.

Nakon razvoda Vincent je pronašao utjehu u 30 godina mlađoj manekenki Tini Kunakey, a čini se kako se i Monica povela za onom "mlađe je slađe".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +7 Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Celebrity Možete li vjerovati da je ovo tijelo 53-godišnjakinje? Laskavi komplimenti samo pristižu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene