Sve je pojasnila

Bivša Miss Ukrajine objavila fotku na kojoj je naoružana do zuba, pa demantirala da se pridružila vojsci Ukrajine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukrajinska misica Anastasia Lena demantirala je vijest da se pridružila vojsci u obrani svoje zemlje, koja je pod invazijom Rusije.

Bivša Miss Grand Ukrajine Anastasia Lena našla se u središtu pozornosti kada su strani mediji prenijeli vijest da je zamijenila štikle borbenim čizmama i pridružila se ukrajinskoj vojsci u obrani svoje zemlje protiv ruske invazije, pisao je New York Post.

Naime, Anastasia je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u vojničkom izdanju i naoružana do zuba, a na kojem je poslala i jasno upozorenje suparničkoj strani.

"Svatko tko prijeđe ukrajinsku granicu s namjerom invazije bit će ubijen!" napisala je uz fotografiju vojnika koji blokiraju cestu, a od početka invazije je na društvenim mrežama podijelila niz objava kojima je pozivala na podršku i pomoć ukrajinskom narodu i vojnim snagama.

"Dođite i borite se s nama", stoji u jednoj njezinoj priči na Instagramu, na kojem ima više od 145 tisuća pratitelja.

Nakon što je Anastasia na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u vojničkoj opremi i s oružjem u ruci i nakon što su strani mediji pisali da se pridružila ukrajinskoj vojsci, ona je tu informaciju demantirala.

"Ja nisam vojnik, samo sam žena, običan čovjek. Obična osoba, kao svi ljudi u mojoj zemlji. Godinama sam također i igračica airsofta. Sve moje fotografije trebale su biti inspiracija ljudima. Ne radim nikakvu drugu propagandu osim one da su žene u Ukrajini jake, od povjerenja i snažne", napisala je između ostalog u svojoj objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miss Ukraine🇺🇦Anastasiia Lenna (@anastasiia.lenna)

Anastasia je na ukrajinskom natjecanju ljepote pobijedila 2015. godine. Diplomirala je marketing i menadžment na Sveučilištu Slavistik u Kijevu, govori pet jezika i radila je kao menadžerica za odnose s javnošću u Turskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Ukraine🇺🇦Anastasiia Lenna (@anastasiia.lenna)

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) +8 Miley Cyrus (Foto: Instagram) Celebrity Miljenika žena ostavila je nakon osam mjeseci braka pa je pronašla djevojku, a nove fotke otkrile su da ponovno ljubi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene