Zbogom, Ana

Domaći glumac objavio dirljivo oproštajno pismo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Domaći glumac emotivnim se pismom oprostio od svoje drage kolegice!

Glumac Mislav Čavajda u vrlo emotivnom pismu oprostio se od svoje kolegice i prijateljice, glumačke dive Ane Karić, a pismo je objavio na svom Facebook profilu.

Pogledaj i ovo Mislav Čavajda (Foto: IN Magazin) Zagrebačke priče Sve je dirnuo: Naš glumac objavio video susreta s beskućnikom koji je lutao praznim ulicama

Preminule su glumačke legende Ana Karić i Boris Buzančić

'Jedan od naših brojnih razgovora bio je o glumačkim partnerima. U tom trenutku radili smo zajedno na jednoj predstavi u iTD-u, uživajući u lakoći stvaranja i slobodi koja nam je u međusobnoj suradnji na sceni bila tako prirodna. U tom razgovoru ona mi je to i potvrdila, a mene je zanimalo koliko često glumac u karijeri uspije ostvariti takav kontakt s partnerom i s kime ga je ona još imala. Bez puno razmišljanja, nasmiješeno je počela govoriti o glumačkom disanju uz Borisa. Slušajući o životu dvoje umjetnika, dvoje glumačkih partnera i prijatelja, dvoje ljudi bilo je jasno kako se radi o nečemu jedinstvenom. Navečer sam čuo kako je otišla i Ana', napisao je Mislav te objavio i pismo upućeno Ani.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene