zaplakala za njima

Jedna od najvećih glumačkih diva s naših prostora slomila se zbog pokojnih kolega: "Nikad vas više neću vidjeti"

Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Mirjana Karanović (FOTO: Instagram) Galerija

Mirjana Karanović prisjetila se pokojnih kolega glumaca i na Instagramu objavila video u kojem plače za njima.

Glumačka diva Mirjana Karanović (64) slomila se pred svojim pratiteljima na Instagramu zbog kolega koji više nisu s nama.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Sjajni prizori Kakve ljepotice na skijama! Dok se one spuštaju niz opasne staze, jedan se pjevač odmara i uživa u pogledu

Sjetila se pokojnih glumaca Nebojše Glogovca, Mire Furlan, Nenada Nenadovića, Gorana Daničića, Milana Laneta Gutovića, kao i direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca, koji je preminuo prošli tjedan.

''Putujem. Svira ABBA. Ponavljam tekst 'Petrijin vijenac' i samo me udari kao pesnicom da vas nikad više neću vidjeti. Glogi, Tasovac, Žuća, Mira, Lane, Boris, Vlasta, Neda", napisala je na svojem Instagramu uz video u kojem je za njima zaplakala u svojem automobilu, a podijelila je i njihove fotografije.

"Bog da prosti svim našim živim i svim našim mrtvim. Bog da nam prosti ono što smo uradili i ono što nismo", kazala je kroz jecaje i plač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Pratitelji su joj u komentarima pružili podršku, a mnogi su također iskazali svoje žaljenje zbog smrti glumaca koje je nabrojala.

Inače, Mirjana, koja je osvojila publiku ulogama u hit-filmovima poput "Otac na službenom putu" i "Dobra žena", zadnjih godina medijske stupce najčešće puni svojim golišavim fotografijama i ne krije da je velika pobornica nudizma.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +15 Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Ne stišavaju se reakcije na nastup djevojke koja je rasplakala cijelu Hrvatsku, a ona je već velika zvijezda na TikToku!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene