obiteljska šetnja

Ministar Filipović uhvaćen u rijetkom izlasku sa suprugom i sinom, svoju privatnost inače uspješno skriva od javnosti

Davor Filipović sa suprugom i sinom Davor Filipović sa suprugom i sinom Josip Moler/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Filipović sa suprugom i sinom - 1 Davor Filipović sa suprugom i sinom - 2 Davor Filipović sa suprugom i sinom - 4 Davor Filipović Davor Filipović sa suprugom i sinom Ministar Davor Filipović sa suprugom i sinom - 1 Ministar Davor Filipović sa suprugom i sinom - 2 Ministar Davor Filipović sa suprugom i sinom - 4 Ministar Davor Filipović sa suprugom i sinom - 5 Ministar Davor Filipović sa suprugom i sinom - 6 +4 Ministar Davor Filipović sa suprugom i sinom - 7 Galerija

Ministar Davor Filipović prošetao je zagrebačkom špcom sa suprugom i sinom, koje rijetko imamo priliku vidjeti.

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović iskoristio je sunčan dan u Zagrebu za šetnju s obitelji.

Fotografi su ga na popularnoj zagrebačkoj špici u lovili u društvu supruge i sina, koje inače nemamo često priliku vidjeti, jer Davor svoju privatnost uspješno skriva od javnosti.

Iako je primijetio fotografe, nije se na njih puno obazirao i uživao je u dragocjenim obiteljskim trenucima.

O samozatajnoj gospođi Filipović poznato je samo da, kao i on, radi na Ekonomskom fakultetu, i nisu dostupne nikakve informacije o njihovom braku.

Inače, Filipović je bio kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba na izborima 2021. godine, a veliku pozornost javnosti privukao je anegdotom o semaforu iz vremena dok je studirao u SAD-u.

"Kad sam prvi put došao u Ameriku, dobili smo jasnu uputu da se ne smiju kršiti pravila jer se može izgubiti stipendija. Kako je moja stipendija bila 35.000 dolara godišnje, pazio sam na svaki detalj, pa i na prelazak ulice. Tako sam jednom 15 - 20 minuta stajao na semaforu, nigdje nije bilo žive duše, dok se nije pojavio jedan čovjek i pritisnuo ono što mi danas imamo i upalilo se zeleno svjetlo. Međutim, 2002. godine nije bilo takvih semafora kod nas u Zagrebu, a ja sam se striktno držao pravila", kazao je u razgovoru za Jutarnji list Filipović 2021. godine.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 11 Adriana Ćaleta-Car - 9 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 1 +13 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Celebrity Trudna supruga našeg nogometaša skinula se u donje rublje i pokazala poveći trbuh: "Očaravajuća!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene