Uvijek pozitivna

Minea progovorila o ljubavnom životu: ''Ja sam u ljubavi dok sam sretna, kad nisam, mičem se''

Minea (Foto: Instagram) Minea (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Minea (Foto: Instagram) Galerija

Nakon kratke pauze, Minea ima novu pjesmu ''Čovjek sa dva lica'' koju je napravila u suradnji s Milanom Vlaović

I ovog puta srcem, Minea je odlučila. Nakon dugogodišnje uspješne suradnje s bračnim parom Huljić, s kojim je i danas u odličnim odnosima, prvi put zavirila je u bogatu pjesmaricu Milane Vlaović:

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP kakve noge! Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

"Svako od autora, naših umjetnika ima svoj prepoznatljiv rukopis. Ja obožavam rukopis Tončija Huljića i to je zagarantirana fešta, zabava, nešto što će se ljudi veseliti ... ali kad je u pitanju neka ozbiljnost, odrastanje i ženstvenost, Milana je to prepoznala u meni, na jedan apsolutno drugačiji način'', objašnjava Minea kako je nastao njezin najnoviji glazbeni uradak. 

Do suradnje je došlo spontano.

 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

"Dogovarali smo njezino gostovanje u IN magazinu i jednostavno se samo po sebi posložilo da smo krenuli pričati o pjesmama. Tu je sve počelo, ja sam bacila bubicu, pitala sam je l' imaš kakvu pjesmu, počeli smo razgovarati o mom životu, mojim željama, njezinom životu planovima, i shvatile smo da imamo zajednički jezik...", prisjetila se Minea. 

Zajedničkim jezikom brzo su dogovorile i da će upravo Milana potpisati cijeli Minein dugogočekivani novi album. Među brojnim Milaninim notama i strofama, teško je ipak bilo izabrati onu s kojom će se predstaviti javnosti. Stoga su odlučile u studiju snimiti čak tri pjesme.

 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

"Kako smo došle u studio i kako smo krenule u cijelu priču, ona je rekla čekaj, stani, ne, donijela je jednu drugu pjesmu i rekla, ja mislim da je ovo prava pjesma s kojom bi trebale napraviti prvi korak . "Čovjek sa dva lica" je jedna prekrasna, jaka ženska pjesma sa jakom porukom, sa prekrasnim tekstom , i u jednom ozračju u kojem se ja do sad nisam našla, kaže Minea. 

"Mogu poručiti ženama da se svaka od nas može nositi sa problemima u vezi i da ta ljubavna priča može nekad završiti i loše i nije teško reći "nemam snage da te mijenjam" ili poručiti nekome da je čovjek sa dva lica i da dobro uvijek ode nekome drugome , a loše ostane nama pod našim zatvorenim vratima. ", dodala je. 

Iako nerado govori o svojem ljubavnom životu, Minea nam je ipak nešto otkrila:

 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

"Ja ne kažem da imam dobro ili loše, ja sam u ljubavi dok sam sretna, sretna sam i tako funkcioniram. Kad nisam sretna, onda se mičem iz nje jer ljubav mora biti lijepa. Iako u pjesmi postoji doza istine, ja sam uvijek pozitivka i uvijek se nadam nekom happy endu". 

Lijepa i izuzetno ženstvena u svojem novom videospotu, koji je nastao pod redateljskom palicom Katje Restović, je i Minea. Njezina ženstvenost do izražaja je još više došla zahvaljući kreacijama poznatog dizajnera Zorana Aragovića, s kojim također prvi put surađuje.

"Jako me veseli. Nisam rekao Minei da je slušam još kad sam ja bio malo mlađi. To sam joj zatajio. Sviđa mi se ta ženstva strana Minee, da nije uvijek varijanta - Minea kao neka djevojčica.Nekkava latino žena, tako sam je ja zapravo vidio.Ako nešto mora naglasiti na svom tijelu, meni su se najviše dojmile njezine dugačke, vitke noge . Tako da glasan da atribut budu noge'', govori dizajner. 

U spotu koji je sniman u bajkovitoj Istri, Minea je uz pjevačko, pokazala i plesačko umijeće. S obzirom na to da je s druge strane bio profesionalac Fabris, nije joj bilo nimalo lako.

"Ja sam u tom momentu mislila, Bože zašto nisam rođena sa malo više talenta da mogu u kratkom vremenu poloviti.Naravno da je bilo stajanja po prstima, naravno da mi se smijao, naravno da sam ja izgledala kao mali tuavi medo, ali nadam se da se u spotu to ništa neće vidjeti'', šali se ova pjevačica i voditeljica. 

Ne brinite se, Minea ne odlazi, već na radost svih obožavatelja, najavljuje velik povratak u glazbene vode. Prema svemu što smo vidjeli i čuli, možemo jedino za kraj zaključiti da je ta odluka pun pogodak.

Što je Minea još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene