Divna gesta!

Planetarno popularna glumica ispričala se Severini u videu koji je snimila samo za nju: "Šaljem ti samo ljubav"

Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Meryem Uzerli i Alp Ozcan (Foto: Instagram) Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Meryem Uzerli (Foto: Instagram) +0 Meryem Uzerli (Foto: Instagram) Galerija

Meryem Uzerli snimila je video za Severinu u kojoj joj se iskreno ispričala što neće doći na njezin večerašnji koncert.

Jedna od najslavnijih turskih glumica današnjice Meryem Uzerli otkrila je koliko je silno željela doći na večerašnji Severinin koncert koji će biti održan u beogradskoj Štark areni i poslala joj video isprike s željom da se sretnu u skoroj budućnosti.

Pogledaj i ovo Severina Hoćete li se odazvati? Severina kritizirala novu Vladu pa pozvala na akciju: "Nezamislivo u 21. stoljeću, osim u društvima zakopanim u patrijarhat"

"Pozdrav, draga Severina! U vlaku sam pa pričam nešto tiše, no htjela sam ti reći da je moja najveća, najveća želja bila da budem na tvom koncertu, večeras u Beogradu ali neću moći uspjeti jer sam iduća 24 sata sa svojom kćeri i s mojim roditeljima. Ispričavam ti se zbog toga ali nadam se da ćemo se sresti u budućnosti, veselim se tome. Šaljem ti veliki, veliki poljubac i želim ti sreću na koncertu, šaljem ti samo ljubav, moć i sve što želiš. Sretno s koncertom koji ću propustiti ali nadam se da ću sljedeći put biti u blizini. Tvoja Meryem", poručila je slavna glumica Severini u videu koji je snimila za nju.

Video je dirnuo našu popularnu pjevačicu, koja ga je podijelila na svom profilu na Instagramu i poručila Meryem da ju voli, a oduševio je i njezine obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Predivno", "Svaka joj čast", "Vidimo se 7.12.", komentari su koje je dobila od obožavatelja.

Severinin nastup u beogradskoj Štark areni je drugi po redu na njezinoj "Magic Tour" turneji, koja je započela u Splitu, a nakon Beograda se nastavlja u Zagrebu i Ljubljani.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +7 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene