Postala je žrtva

Stručnjaci zaključili kako je Meghan učinjena velika nepravda: "Palača je mora zaštititi"

Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Kate Middleton, Archie i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle postala je žrtva brojnih sramotnih komentara i izrugivanja nakon što je rodila sina Archieja.

Britanska vojvotkinja Meghan Markle postala je žrtva izrugivanja zbog uloge majke nakon što je u svibnju rodila sina Archieja, prvo dijete nje i princa Harryja, zaključio je to stručnjak za odnose s javnošću Tom Bourlet.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

"Meghan je izložena nevjerojatno nepravednom izrugivanju i javnom linču. I više je nego očito da na društvenim mrežama postoje grupe čiji korisnici isljučivo govore protiv nje, posebice na Twitteru.

Svaki je njezin potez ismijan i naglašava se kako krši kraljevsku tradiciju", izjavio je Tom.

Pritom je naveo nekoliko primjera poput pojavljivanja Meghan s Archiejem u naručju, nakon čega su zli jezici komentirali kako ga nije držala ispravno i slično, te je rekao kako su se Buckinghamska palača i njezin tim za odnose s javnošću trebali pobrinuti da se u javnosti ne pojavi takva njezina slika.

"Možda se čini smiješno u današnjim modernim vremenima i nevjerojatno seksistički tražiti to kako bi javnost bila sretna i zadovoljna, ali gledajući iz PR perspektive, to bi joj svakako poboljšalo imidž", objasnio je stručnjak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene