fatalna brineta

Njemu tepaju da je najzgodniji na svijetu, no potpuno ga je zasjenila 10 godina starija djevojka, koja je nekoć ljubila slavnog nogometaša!

Matteo Berrettini, Melissa Satta Matteo Berrettini, Melissa Satta Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Berrettini i Melissa Satta - 1 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 2 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 3 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 4 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 5 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 6 Matteo Berrettini i Melissa Satta Melissa Satta i Kevin Price Boateng Matteo Berrettini i Melissa Satta Matteo Berrettini i Melissa Satta +20 Matteo Berrettini i Melissa Satta Galerija

Talijanski tenisač Matteo Berrettini snimljen je na odmoru na Sardiniji s djevojkom Melissom Sattom.

Nakon što je u osmini finala Wimblendona izgubio od Carlosa Alcaraza, talijanski tenisač Matteo Berrettini (27) uputio se na zasluženi odmor.

Paparazzi su ga ovaj tjedan snimili na Sardiniji, gdje je uživao sa svojom 10 godina starijom djevojkom, talijanskom voditeljicom Melissom Sattom. Par se do tamo dovezao jahtom, na kojoj su se sunčali, a povremeno su se i rashlađivali u moru. Iako za Mattea kažu da je jedan od najzgodnijih tenisača svijeta, ovaj je put ostao u sjeni svoje djevojke koja je u bikiniju pokazala besprijekornu figuru, a ni sam joj se nije mogao nadiviti te ju je neprestano dodirivao i ljubio.

Melissa je javnosti poznata i po braku sa slavnim nogometašem Kevinom Priceom Boatengom, s kojim ima i osmogodišnjeg sina Maddoxa i od kojeg se razvela 2020. nakon četiri godine braka. Melissa i Matteo u vezi su od početka 2023. godine, a upoznali su se u Miamiju, na tulumu zajedničkog prijatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melissa Satta (@melissasatta)

Melissa je Talijanima dobro poznata i zbog svog seksipila, a glumila je i u seriji ''Striscia la notizia''. Sa 16 godina krenula je u modnu industriju te se natjecala na dva natjecanja za Miss 2003. i 2005. godine.

Uvijek bila otvorena i oko svog seksualnog života. Za medije je nekoliko puta progovorila o njemu, a za Vanity Fair priznala je kako voli grubi seks.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 4 Maja Šuput - Bloom - 5 +25 Maja Šuput - Bloom - 6 Celebrity Maja Šuput pokazala je što je to Blooma toliko oduševilo na ulicama Italije, a onda mu se u jednom trenutku pridružila i ona!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 1 +26 Diletta Leotta i Loris Karius - 3 Celebrity Trudnički trbuh sportske novinarke kojoj tepaju da je najljepša buduća mama ovoga puta zasjenio je drugi dio njezina tijela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene