Prije 10 godina!

Jedan od najljepših domaćih parova pokazao kako su izgledali na samom početku veze

Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) +0 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Galerija

Mateo i Izabel Kovačić proslavili su desetu godišnjicu veze, a na društvenim su mrežama jedno drugome posvetili niz romantičnih poruka.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel Kovačić proslavili su desetu godišnjicu veze, što su oboje obilježili emotivnim objavama na društvenim mrežama, a on se prisjetio samih početaka veze i to starom fotografijom iz tog razdoblja.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 6 Omiljeni domaći par Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

"Od 2010. godne, ljubav mog života", napisao je Mateo uz fotografiju na kojoj ga Izabel nježno ljubi u obraz, a on još uvijek nosi aparatić za zube.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mateokovacic8 on

"O moj Bože, ovo je tako slatko", "Ovo je definicija prave ljubavi", "Samo neka potraje dugo", "Jer prava ljubav nije potrošna", "Vi ste apsolutne legende", "Rastopila sam se", "Divni bili, divni i ostali", "Iza uspješnog muškarca stoji sjajna žena njegova života, to je prava ljubav", "Jesi li to ti 2010. godine?", "Moj omiljeni par", samo su neki od komentara koje su dobili od obožavatelja iz raznih zemalja svijeta.

Par je sudeći prema fotografijama na Instagramu godišnjicu proslavio na nepoznatoj, egzotičnoj destinaciji, a Izabel je objavila njih nekoliko iz romantične šetnje plažom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

"10 godina s najboljom osobom na cijeloj planeti", napisala je Izabel.

Par se vjenčao 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo je bio ministrant.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Celebrity Krasila je naslovnice muških časopisa, ali danas bi nekad omiljenu slatkicu teško prepoznali

Marko Grubnić otkrio tajnu svojih Instagram slika: ''Nema tu fotošopiranja!'' I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene