ukrala sve poglede

Prelijepa Matea Jelić zablistala je na dodjeli nagrada, a imala je i dobar razlog za ovakav osmijeh

Matea Jelić Matea Jelić DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Jelić Matea Jelić - 2 +0 Matea Jelić, zlatna olimpijka Galerija

Matea Jelić preuzela je nagradu za sportašicu godine u nikad glamuroznijem izdanju, u kojem je ukrala sve poglede.

Osvajačica olimpijskog zlata u tekvandou Matea Jelić proglašena je sportašicom godine u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora.

Svečana dodjela održana je u utorak u Zagrebu, a 23-godišnja Kninjanka za tu se prigodu posebno dotjerala.

Nosila je elegantnu plavu haljinu posutu šljokicama, koja je naglasila njezinu vitku figuru, a visoki prorez na donjem dijelu skrenuo je pažnju na njezine dugačke noge. Matea je pazila na sve detalje, pa je stajling upotpunila i decentnim nakitom, no svakako je najljepši ukras bio njezin osmijeh, koji nije skidala s lica.

S obzirom na to da je nemamo često priliku vidjeti ovako dotjeranu, ne čudi što je na svečanoj dodjeli ukrala svu pozornost, iako je svakako bila glavna zvijezda večeri, uz dvostrukog olimpijskog doprvaka u jedrenju Tončija Stipanovića, koji je proglašen sportašem godine.

Podsjetimo, Matea je ovo ljeto na Olimpijskim igrama u Tokiju ispisala povijest hrvatskog tekvandoa kao prva osvajačica olimpijskog zlata.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Blanku Vlašić ne viđamo često ovako dotjeranu, pogledajte izdanje u kojem je sve oborila s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene