Blistale

Žene nogometaša u prvom planu – osvajale svojom pojavom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matea Alegic Ibanez i Iva Leko bile su dio velike modne poslastice.

Supruge slavnih nogometaša, Matea Alegic Ibanez i Iva Leko, posjetile su Smart Fashion Week Zagreb. Iva se odlučila za tu priliku zablistati u crvenoj kombinaciji dok se Matea odlučila za romantičnu bijelu haljinicu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput (FOTO: Instagram) Beskrajna ljubav Sandra Perković o najvažnijoj osobi u životu: "Njezina negativna kritika jako bi me povrijedila"

Nogometaš Jerko Leko i njegova supruga Iva prije šest mjeseci su po drugi put postali roditelji, a u nedavnom je intervjuu za in Magazin Iva otkrila neke od svojih planova za budućnost.

'Ja sam iz familije koje je i ambiciozna i radišna, tako sam i odgajana na taj način, završila sam fakultet, djeli me jedan ispit i diplomski od diplome na specijalističkom studiju komunikacijskog menadžmenta, što me zapravo jako i zanima, i voljela bi jednog dana u budućnosti baviti se time', kaže.

Rijetko pojavljivanje Lane Radeljak - izrasla je u pravu ljepoticu!

Prvu večer ove modne poslastice nije propustio ni Neven Ciganović koji je stigao u društvu prijateljice Gianne Apostolski. Matea Ibanez družila se s IvomLeko, a glumica Ana Gruica na ovu je modnu poslasticu povela prijatelja Ivana Perkušića. Pažnju je privukla i kći prerano preminule Ene Begović koja je na modnu reviju stigla u pratnji svoje sestrične Maje Lene Lopatny.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene