'Adrenalinska bomba'

'Masters of Dirt' otkrili 'eksplozivne sastojke' svog nastupa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

MASTERS OF DIRT će ove godine prvi puta pokazati svoj talent hrvatskoj publici – 30. ožujka u Areni Zagreb.

Originalan koncept i najopasnija akcija idealan su recept za napetu predstavu koja oduzima dah: Masters of Dirt je najnapetiji i najotkačeniji freestyle motokros show na svijetu!

>> MASTERS OF DIRT - 30. ožujka dolaze u Zagreb!

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kraće nije moglo! S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

Od vatrenog otvaranja do eksplozivnog vrhunca, svaki element showa je pažljivo osmišljen kako bi na najbolji mogući način uvukao publiku u suludo putovanje koje ostavlja bez daha. Masters of Dirt je freestyle u svom izvornom obliku, bez ikakvih pravila i ograničenja.

Od samoga početka, kroz divlju vožnju bez stanke, iznenađenja dolaze sa svih strana i povlače publiku u magičan vrtlog - sve do samoga kraja i vrhunca predstave. Bujica osjećaja i napetosti ne ostavljaju vremena za odmor ni hvatanje daha.

Masters of Dirt okuplja najbolje profesionalne vozače iz najspektakularnijih akcijskih sportova, koji se svojim vještinama razmeću u pomno osmišljenoj koreografiji.

Oni žive u petoj brzini i stalno hodaju po samome rubu, živeći svoj život punim plućima. Budući da su najbolji u svojim disciplinama, u stalnoj su potrazi za novim trikovima te usavršavanju i dodavanju novih elemenata u već ionako ekstremne egzibicije.

Show obuhvaća:

Letačku akciju najvećih imena freestyle motokrosa, rame uz rame, kotač uz kotač, 14 metara iznad tla, nakon lansiranja preko 30-metarskih skakaonica.

Skokovi, okreti i salta koja prkose zakonima gravitacije, u izvedbi vozača BMX-a i brdskih bicikala. Istovremeno, minibikeri stavljaju sve na kocku izvodeći prave, „velike“ trikove na svojim dječjim motociklima.

Leteći nastup moćnih teškaša vodi prema samom vrhuncu predstave. Impresivno je vidjeti 200-kilogramske četverocikle i 300-kilogramska snježna vozila dok pod punom snagom izvode trikove i okrete unatrag koji oduzimaju dah.

Izvođači i akteri u popratnim nastupima koji tijekom predstave dovode do potpuno neočekivanih preokreta, uglavnom koriste najnoviju opremu.

Glazbeno umijeće DJ Mosakena savršeno povezuju akcijske elemente, uz vrhunske svjetlosne, zvučne i pirotehničke efekte.
Tu su vatreni nastupi svjetski poznatih djevojaka iz skupine Fuel Girls iz Velike Britanije. Za besprijekorno funkcioniranje svih elemenata showa zadužena je čitava ekipa tehničara i stručnjaka za organizaciju događaja.

MASTERS OF DIRT je u stalnoj evoluciji te prikazuje vrhunsko umijeće i kreativnost zvijezda koje izvode ultimativne figure iz različitih disciplina. Izvođači uvijek nastoje nadmašiti jedni druge, bilo da je riječ o „tradicionalnim“ trikovima poput zajedničkih okreta i „vlakića“, bilo da je riječ o pokušaju izvođenja novih varijacija u sinkroniziranim sekcijama i egzibicijama u kojima vozači jedne druge povlače u show.

Kako god bilo, publika može uvijek biti sigurna da će doživjeti samo najnovije trikove, prezentirane fanovima na uvijek svježe i uzbudljive načine.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene