Ovo morate čuti!

Marko Tolja srčano zapjevao svima dobro poznati narodnjak, a prisjetio se i perioda kad su mu otkazivali svirke!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić, Marko Tolja i Ida Prester Mia Kovačić, Marko Tolja i Ida Prester Mia Kovačić, Marko Tolja i Ida Prester +0 Marko Tolja Galerija

Marko Tolja našao se pred Mijom Kovačić i Idom Prester u novoj epizodi serijala "Fakap" u kojoj im je zapjevao i dobro poznati narodni hit!

Pjevač Marko Tolja hrabro se odazvao pozivu u serijal "Fakap" u kojem je Miji Kovačić i Idi Prester odlučio ispričati neke svoje dosad neotkrivene i zeznute životne situacije.

Pogledaj i ovo showbuzz Tk je najgore prošao? Koji domaći celebrity je doživio najsramotniji životni trenutak? Prisjetili smo se svih urnebesnih priča, konkurencija je stvarno velika!

"Imao sam jedan veliki fakap. To je bilo najavljeno kao grandiozni spektakl i to su ukinuli nakon prve epizode", prisjetio se Marko svog showa koji je propao i priznaje kako mu je to ozbiljno psihički i financijski naškodilo, ali uspio je to nekako prebroditi.

"Imao sam sreću što sam malo prije toga prohodao s mojom današnjom suprugom, koja me stvarno izvukla jer me depresija uhvatila", priznao je pjevač i dodao da su posebno teško pali negativni komentari fanova, a uslijedilo je i desetak otkazanih svirki zbog cijele situacije.

"To je zapravo moj fakap", zaključio je Marko.

Marko je priznao i da je većina njegovih fakapa vezanih uz njegov dugi jezik, otkrio je i zašto mu se zbog Rusa smijala cijela ekipa na jednom snimanju, ali i kakvi su mu se padovi događali na pozornicima.

Pokazao je i svoju odvažnost pa prihvatio izazov koji su mu Mia i Ida pripremile, a to je bilo ni više, ni manje nego pjevanje narodnjaka. Zato u videu pogledajte i poslušajte kako zvuči "Prvi poljubac" Halida Bešlića u  Markovoj izvedbi.

"Dobar si, pa zaradit ćeš ti nešto para u životu", pohvalila ga je Ida.

Novu epizodu "Fakapa" ne propustite u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene