Tk je najgore prošao?

Koji domaći celebrity je doživio najsramotniji životni trenutak? Prisjetili smo se svih urnebesnih priča, konkurencija je stvarno velika!

U novoj epizodi serijala "Fakap" koji se bavi fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti saznat ćemo tko je bio najbolji u drugoj sezoni, a možete ga pratiti svaki četvrtak u 18 sati na portalu showbuzz.hr!

Druga sezona zabavnog web-serijala "Fakap" stigla je do kraja i uskoro ćemo saznati njezinog pobjednika.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Ajoj! Nives o poljupcu koji neće tako lako zaboraviti: "Dočekao me i poljubili smo se, znači to je bio najodvratniji poljubac ikad!"

Iza nas su urnebesne epizode u kojima su Mia Kovačić i Ida Prester ugostile brojne goste koji su s njima podijelili dosad neotkrivene i škakljive životne trenutke.

Tako je primjerice Melkior Bašić progovorio o svom umijeću izvođenja striptiza, Nina Badrić je otkrila sve o svom iskustvu dejtanja na Tinderu, Maja Šuput je prepričala nezgodu s grudima koja joj se dogodila pred više od tri tisuće ljudi, saznali smo što to povezuje Ivana Dečaka i Renatu Sopek, Nives Celziju se prisjetila jedne prijateljičine nezgode, Marko Grubnić je ispričao zašto si je čupao kosu nakon jedne zabave, Ljupka Gojić Mikić je otkrila kako je odbila Adama Levinea, Marko Tolja je zapjevao poznate narodne hitove, a znamo i zašto Asim Ugljen i Mia Kovačić ne bi bili dobar par.

Čiji će fakap biti proglašen najboljim i tko je najveći fakaper druge sezone ne propustite saznati u novoj epizodi "Fakapa" u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Web serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Gosti prve sezone oduševili su korisnike portala i društvenih mreža, a sam serijal je zbog drugačijeg, ležernijeg pristupa ostvario zapanjujuće rezultate. Pola milijuna pregleda članaka za cijelu sezonu, 210 tisuća video pregleda po epizodi na društvenim mrežama, te čak 4.2 milijuna video pregleda cijele sezone na društvenim mrežama – brojke su koje dokazuju da je ''Fakap'' postao pravi hit te da publika s nestrpljenjem očekuje nove goste.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene