razlog je pomalo smiješan

Mentor iz našeg hit-showa objavio video svoje uplakane djevojke: "Dođemo doma, poljubimo se jer je kao dan bio super, a onda ovo"

Marko Mrkić Marko Mrkić Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić - 1 Marko Mrkić i djevojka - 1 Marko Mrkić i djevojka - 3 Marko Mrkić i djevojka - 1 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 +16 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Galerija

Marko Mrkić objavio je video u kojem njegova dugogodišnja djevojka Antea plače, a otkrio je i što ju je rastužilo.

Mentor iz našeg popularnog showa "Ples sa zvijezdama", plesač Marko Mrkić, na svojem profilu na Instagramu objavio je video svoje uplakane djevojke Anteje.

U opisu je otkrio i što ju je toliko rastužilo, a razlog je pomalo smiješan. 

"Dođemo jučer doma s posla, poljubimo se jer je kao dan bio super. Kuhali smo skupa, Antea na hip trastu skida svoje rekorde, ja dobio svoj teniski meč, stan nam je čist, smislili smo planove za zimski godišnji, dogovaramo prekrasne stvari za vikend s ljudima koje volimo. I onda ovo. Raspad života jer je tornado sakrio neku dječicu u ‘Desperate Housewives’, ali su ih očito na kraju našli pa je ok", napisao je pa je dodao i hešteg "PMS".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Mrkić (@marko.mrkic)

"Haha, sestro drži se, ima nas još", komentirala je Viktorija Rađa, kojoj je Marko bio mentor u "Plesu sa zvijezdama". 

"Totalno ju kužim", "Zašto gleda na mobitelu? Daj kupi joj telku", "Zašto gleda očajne kućanice to je pravo pitanje", bili su još neki od komentara.

Antea je Markova dugogodišnja partnerica i žive zajedno, a jednom prilikom za naš portal otkrio je i hoće li se uskoro čuti svadbena zvona i zna li kako će izgledati njihov prvi svadbeni ples.

"Za prvi ples još uvijek ne znam hoće li biti napucan, kompleksan i pomalo pretenciozan kakav se očekuje s obzirom na to da plešemo oboje ili neka smirenija, intimnija varijanta. Pjesmu već imamo, tako da je prvi korak tu. Svadbena zvona i moje žuljanje koljena još nisu u vidu, pa ćemo o prvom plesu i svemu ostalom nakon što Antea pristane, držite fige", poručio je tada Marko.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Čabov Marko Čabov i Zoran Pribičević Marko Čabov Marko Čabov +5 Marko Čabov Nekad i sad Pamtimo ga iz domaćih sapunica, no više se ne bavi glumom i ne izgleda ovako, a čak je promijenio i ime!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 13 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 12 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 11 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 8 +21 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 9 Celebrity Pogledajte video trenutka kad je Prijović s Rozgom i Brenom zapjevala ''Hajde da se volimo'', ovako nešto još se nije dogodilo u zagrebačkoj Areni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene