Treninzi su se isplatili

Marko Grubnić nabija komplekse po plažama nikad isklesanijim mišićima na trbuhu

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +1 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić otisnuo se na Jadransku obalu na godišnji odmor.

37-godišnji stilist trenutno se nalazi na zasluženom odmoru.

Pogledaj i ovo Tamara Loos dostojna velike završnice! Pogledajte glamuroznu i raskošnu haljinu Tamare Loos koja je pomno odabrana za spektakularno finale showa ''Ples sa zvijezdama''!

Nakon brojnih modnih poslova, ali i fantastičnih nastupa u showu "Ples sa zvijedama", najpoznatiji domaći stilist Marko Grubnić uputio se na godišnji odmor.

To smo saznali na njegovom Instagram profilu na kojem je itekako aktivan. Naime, Marko se svojih gotovo 52 tisuće obožavatelja zadnje javio golišavom fotografijom s Malog Lošinja s pitanjem "možete li vidjeti crte od tamnjenja?".

Iako se dotad Marko hvalio osebujnim modnim kombinacijama po kojima je poznat, novom frizurom te uživanjem u hrani i piću, fotografijom s plaže pohvalio se i nikad isklesanijim trbuhom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Stilist je poznat kao veliki ljubitelj teretane koja mu je u potpunosti transformirala izgled, no mnogi su primijetili kako nikada nije imao čvršće mišiće.

Tome su svakako pridonijeli i svakodnevni plesni treninzi s partnericom Elom Vuković kojima se pripremao za plesni spektakl Nove TV koji su znali trajati i po nekoliko sati.

Obožavatelji su mu ispod fotografije poručili kako crte od tamnjenja nisu niti uočili pored svega što im je servirano na fotografiji.

Svaka čast na volji i trudu! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene