Sjećate se skandala?

Ljepotica poznata po scenama seksa uhvaćena u Dubrovniku, nju su krivili i za krah braka Brada i Angeline!

Marion Cotillard Marion Cotillard Grgo Jelavic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard - 7 Marion Cotillard - 8 Marion Cotillard - 5 Marion Cotillard - 4 Marion Cotillard - 1 Marion Cotillard - 3 Marion Cotillard - 2 Marion Cotillard - 6 Marion Cotillard Marion Cotillard +3 Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Galerija

Marion Cotillard snim film u Dubrovniku, a na setu je uspjeli snimiti i fotografi.

Slavna francuska glumica i jedna od najljepših žena svijeta Marion Cotillard ovih dana boravi u Dubrovnikugdje snima svoj novi film "Lee".

Pogledaj i ovo Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Sjećate se? Holivudski skandal bez premca: On se razvodio, a za sve je bila kriva udana francuska zavodnica?

46-godišnja Marion snimljena je na setu, točnije na terasi jedne stare kamene kuće, dok je na sebi imala haljinu s uzorkom točkica i šešir, a pogled je sakrila iza tamnih naočala. Radnja filma u kojem glumi temelji se na životnoj priči legendarne ratne fotografkinje magazina Vogue Lee Miller, a u njemu glavnu ulogu igra Kate Winslet koje se na dubrovačkom setu prije nekoliko dana ozlijedila.

Francuska ljepotica je osim po zapaženim filmskim ulogama i osvojenom Oscaru za najbolju žensku ulogu u filmu "Život u ružičastom" 2008. godine, pozornost publike i javnosti plijenila i razgolićenim scenama pokazavši nam nekoliko puta da joj skidanje do kraja ne predstavlja nikakav problem, kao što je bio slučaj u filmu "Ismaelovi duhovi".

Ipak, jedan od najvećih skandala u kojem se našla povezan je s miljenikom žena Bradom Pittom i njegovim razvodom od Angeline Jolie, za koji su neki okrivili upravo Marion. Naime, oni su 2015. godine zajedno snimili film "Tajna veza", koji je premijerno prikazan godinu kasnije, baš kada je Brad objavio vijest da se razvodi, a glasinama o Marion kao glavnom krivcu nije trebalo dugo da se prošire brzinom svjetlosti.

Inače, Marion je još od 2007. godine u sretnom braku s glumcem Guillaumeom Canetom, s kojim ima kćer Louise i sina Marcela, a jednom je prilikom priznala da je on ljubav njezina života.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Don McLean i Paris Dylan Don McLean i Paris Dylan +0 Don McLean i Paris Dylan Celebrity Slavni glazbenik ne odvaja se od 48 godina mlađe djevojke, osjeća se počašćeno jer ga ona voli!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa - 7 Borna Sosa - 4 Borna Sosa - 8 Borna Sosa - 10 +26 Borna Sosa - 3 Celebrity Pogledajte kako je mlađahni Borna Sosa šarmirao našu poznatu voditeljicu na turskom jeziku: ''Ti si tako lijepa, volim te''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene