Sve je nasmijao

Valentić oduševio urnebesnim fotkama na Instagramu: "Kad dive dijele pozornicu"

Mario Valentić - 7 Mario Valentić - 7 Screenshot/Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 7 Mario Valentić - 8 Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 1 TLZP: Mario Valentić kao Doris Dragović +0 Mario Valentić - 6 Galerija

Mario Valentić se u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Doris Dragović i zaradio brojne simpatije fanova.

Mariju Valentiću se u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ostvarila velika želja kada je dobio priliku transformirati se u jednu od njegovih omiljenih domaćih pjevačica Doris Dragović.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško kao Loreen - 3 što vi kažete na to? Talentirana splitska pjevačica javno je podijelila svoju veliku želju: ''Ja se jednog dana vidim na toj pozornici...''

Mario je kao Doris na pozornici izveo čak dvije njezine pjesme, a svoju sreću zbog toga nije skrivao. Na profilu na Instagramu podijelio je nekoliko fotografija na kojima je pokazao kako je tekla sama transformacija ali i kako se zabavljao s ostalim kandidatima iza pozornice.

"Doris mi je bila velika želja pjevati i u "Tvoje lice zvuči poznato" jer svi s kojima vježbam, vozim se u autu i družim, već su proteklih godina mogli čuti moje verzije Doris", napisao je Mario na Instagramu.

Između ostaloga objavio je i fotografije s kolegama iz showa uz natpis "Kada dive dijele pozornicu", a njegovi su ga pratitelji pohvalili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

"Bio si super, bravo", "Uvijek iznova oduševiš, ovaj put kao i zadnji samo smijeh", "Ma odličan", "Trebao si pobijediti", "Svaka čast, genijalan u transformacijama", napisali su mu u komentarima.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Marko Braić - 4 Nives Celzijus i Marko Braić - 8 Nives Celzijus i Marko Braić - 1 +0 TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes Celebrity Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene