''Uskoro...''

Šuput se u seksi donjem rublju našla u naručju zgodnog frajera, a zavodljive dodire čuvaju za nešto što fanovi čekaju već tri godine!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput i Bloom Galerija

Maja Šuput objavila je nove fotografije kojima najavljuje dugo očekivanu novu pjesmu, a društvo joj je pravio i jedan zgodni plesač.

Naša pjevačica Maja Šuput objavila je nove fotografije na svom Instagramu te mnogima zagolicala maštu. U seksi donjem rublju, Maja je pozirala pored stola za šminkanje i na pozornici, a pratiteljima je dala ekskluzivan uvid iza kamere sa snimanja njenog spota.

Podsjetimo, Maja je neki dan najavila da uskoro izlazi njen novi singl nakon dugo vremena, a pjesmi je dala ime ''James Bond''.

Za spot, s njom je zaplesao i zgodni plesač s kojim se na jednoj fotografiji prisno grli i pleše.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Spremni??? Uskoro…'', najavila je u opisu.

Jeste li vi uzbuđeni zbog njene nove pjesme?

  • Da, jedva ju čekam čuti!
  • Ne, ne slušam je inače

Ukupno glasova:

Maja je posljednji singl izdala još 2021. godine, a iako nema novih pjesama u zadnje vrijeme, Majin raspored krcat je nastupima.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput pokazala svoj ogromni ormar i bacila obožavateljice u trans: "Raj na zemlji!"

Također je i u poduzetničkim vodama, a okušala se i kao voditeljica te je već godinama članica žirija showa "Supertalent". Uz sve to je i majka sinčića Blooma i svaki slobodni trenutak provodi s njim i suprugom Nenadom Tatarinovim, što je i jedan od razloga zašto često ne izbacuje nove pjesme.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 Severina - 1 Celebrity Seve uputila važan poziv ženama koje joj pišu o svojim teškim sudbinama: "Dok drugi kleče da nas (opet) tlače, mi moramo..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nevenka Bečić Nevenka Bečić Nevenka Bečić Nevenka Bečić - 1 +25 Nevenka Bečić - 2 Nekad i sad Najpoznatiju splitsku seku više ne viđamo tako često kao prije, a neko je vrijeme nije bilo lako ni prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene