Djevojka s Raba!

Osvojila krunu najljepše: Plavuša prekrasnog osmijeha nova je Kraljica Jadrana!

Kraljica Jadrana Maja Lončarević (Foto: Josip Čekada i Goran Novotny) Kraljica Jadrana Maja Lončarević (Foto: Josip Čekada i Goran Novotny) Josip ?ekada i Goran Novotny 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Jadrana Maja Lončarević (Foto: Josip Čekada i Goran Novotny) Kraljica Jadrana Maja Lončarević (Foto: Josip Čekada i Goran Novotny) Kraljica Jadrana Maja Lončarević (Foto: Josip Čekada i Goran Novotny) +0 Kraljica Jadrana Maja Lončarević (Foto: Josip Čekada i Goran Novotny) Galerija

Novoj Kraljici Jadrana 2019. krunu je predala prva i jedina Hrvatica koja je proglašena za najljepšu ženu svijeta, prije punih 30 godina, Kraljica svijeta 1989., profesorica, doktorica, naša znanstvenica i ujedno majka naše prekrasne aktualne kraljice Hrvatske - Danijela Gračan.

Finalistice izbora Kraljice Jadrana okupile su se na najsretnijem otoku Rabu kako bi se predstavile i borile za titulu najljepše. Stručni žiri imao je pune ruke posla jer nije bio lagan zadatak izabrati onu najljepšu djevojku koja će sudjelovati na izboru Kraljice Hrvatske i u konačnici na izboru za Kraljicu svijeta, a titulu Kraljice Jadrana zasluženo je odnijela Maja Lončarević. 

Pogledaj i ovo showbuzz Maloljetna misica Ima samo sedamnaest, a već je osvojila titulu najljepše!

Prepun trg Svetog Kristofora dokaz je da je ovo manifestacija koja, gdje god se održavala, privlači brojnu publiku.

Elegantne djevojke pistom su prošetale u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća ''Pronovias“, “San Patrick“ i ''La Sposa“, a salon vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke pobrinuo se da djevojke izgledaju poput pravih princeza. Također, djevojke su prošetale u veselim kupaćim kostimima domaćeg brenda „Rivage Line“, dok se za modne detalje poput ekskluzivne kolekcije sunčanih naočala pobrinuo brend „Sherri Hill“.

Novoj Kraljici Jadrana 2019. krunu je predala prva i jedina Hrvatica koja je proglašena za najljepšu ženu svijeta, prije punih 30 godina, Kraljica svijeta 1989., profesorica, doktorica, naša znanstvenica i ujedno majka naše prekrasne aktualne kraljice Hrvatske - Danijela Gračan.

Novoizabrana kraljica Jadrana Maja Lončarević prvi put se predstavila javnosti na afterpartyju u Lounge baru ''Royal“ uz rezanje rapske torte, koju je specijalno za ovu prigodu izradila najpoznatija rapska slastičarna „Vilma Slastice“, te vinom i pjenušcem najstarije i najnagrađivanije vinarije hrvatske Iločki podrumi, čije se vino Traminac konzumiralo i na nedavnom kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan. Kraljice su plovile na brodu „Sardina“, na kojem su istražile ljepote i skrivene plaže otoka Raba.

Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2019. održat će se krajem godine u Rovinju u Hotelu Lone, a ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica svijeta, što je iznimna čast i velika reklama za Republiku Hrvatsku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene