Novi 'boy-toy'

Kraljica popa ima novog 26-godišnjeg dečka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Manje od mjesec dana nakon prekida s bivšim, kraljica popa pronašla si je novog mlađahnog dečka!

Ovo je bilo brzo! Manje od mjesec dana nakon što je prekinula s 29 godina mlađim Brahimom Zaibatom, Madonna opet ljubi. Izgleda kako je kraljica popa pronašla svoj idealni tip muškarca.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Odgovorila na napade zbog ove fotke - 'Smirite se i naučite prepoznati šalu'

55-godišnjakinja u vezi je s 26-godišnjim plesačem Timorom Steffensom. Steffensa je prvi put predstavila prijateljima na dočeku Nove godine, na privatnoj zabavi u švicarskom Gstaadu.

'Kemija između Madonne i Timora bila je i više nego očita', otkrio je izvor za Radar Online. No, nisu svi sudionici zabave bili oduševljeni Madonninom novom 'igračkom', a jedan od njih je i Elton John.

'Neki uzvanici na partiju došaptavali su se kako je Madonna upravo prekinula s bivšim dečkom, a sada već ima novog', rekao je izvor. 'Ne možete ignorirati činjenicu da je Timor PUNO mlađi od Madonne. Mislim, očito je da je zamjena za njezinog bivšeg. Izgleda baš poput Brahima', otkrio je izvor.

No čini se kako kraljicu popa ogovaranja uopće ne zanimaju. 'Ona ga je pokazivala, pila i plesala s njim posvuda', rekao je izvor.

Radar otkriva kako su Timor i pjevačica radili zajedno na plesnom projektu nekoliko mjeseci. 'Bilo je očito da je blizak s njezinom djecom, osobito s Roccom. Proveli su zajedno novogodišnju noć zabavljajući se', otkrio je izvor. 'Imala je mali osmijeh na licu kad god bi se Timor družio s Roccom i ostalom djecom. Madonna se željela uvjeriti da je njezinoj djeci ugodno s njim te da se zabavljaju', dodao je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene