Veselo društvo

Iznajmili 3 luksuzne vile: Tri domaća nogometaša odvela zanosne supruge na odmor u Tursku

Luka Modrić, Mateo Kovačić, Darijo Srna (Foto: Instagram) Luka Modrić, Mateo Kovačić, Darijo Srna (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Mateo Kovačić, Darijo Srna (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Vanja Modrić, Mirela Forić Srna i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mirela Forić Srna i Darijo Srna (Foto: Instagram) Mirela Forić i Darijo Srna (Foto: Instagram) Forić Modrić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Galerija

Iako je samozatajni kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, 33-godišnji Luka Modrić, htio u tajnosti provesti godišnji odmor s obitelji i prijateljima, to mu nije uspjelo.

Luka Modrić navodno se trenutno odmara na jugozapadu Turske u turističkom mjestu Bodrumu.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

Iako je samozatajni kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, 33-godišnji Luka Modrić, htio u tajnosti provesti godišnji odmor s obitelji i poznatim prijateljima, to mu ipak nije uspjelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Naime, kako prenose turski mediji, Modrić je tamo iznajmio 3 luksuzne vile koje pripadaju lokalnom hotelu: jednu za sebe i suprugu Vanju, a duge dvije za Matea Kovačića i njegovu suprugu Izabel te za Darija Srnu i njegovu suprugu Mirelu Forić.

Naime, nogometašima ovo nije prvo zajedničko ljetovanje, a osim što se oni odlično slažu, tako se slažu i njihove lijepe supruge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darijosrna (@darijosrna) on

Parove je odala fotografija s obožavateljima koje nisu mogli izbjeći, no zanimljivo, nitko od njih nije podijelio niti jednu fotografiju s odmora na društvenim profilima.

Bodrum je jedno od najpoznatijih i najpopularnijih ljetovališta u Turskoj, a poznat je po prekrasnoj prirodi i miru koji nudi svojim gostima.

A čini se kako je mir upravo ono što je trebalo ovim poznatim domaćim parovima...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene