Janko ju je posebno nahvalio!

Boginja glazbe njoj zvuči malo previše, a izrazila je želju da popije kavu s Gibonnijem: ''Moramo se dogovoriti oko pjesme''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Šarčević - 1 Lucija Šarčević - 2 Lucija Šarčević - 3 Lucija Šarčević - 4 Lucija Šarčević - 1 Lucija Šarčević - 2 Lucija Šarčević - 3 Lucija Šarčević - 4 Lucija Šarčević - 5 Lucija Šarčević - 6 +19 Lucija Šarčević - 7 Galerija

Lucija Šarčević je u finalu showa "Supertalent" izvela hit grupe Bijelo dugme "Ružica si bila".

Lucija Šarčević svojim je glasom očarala sve u finalu showa "Supertalent" u kojem je izvela legendarnu pjesmu "Ružica si bila" Bijelog dugmeta.

Pogledaj i ovo Lucija Šarčević - 3 Divna djevojka! Ne stišavaju se reakcije na nastup mlade Lucije, Maja nije jedina koju je rasplakala, a evo što joj baš svi poručuju!

No prije finala, prisjetila se polufinalnog nastupa. 

"Kad sam sjela za klavir, nisam ništa vidjela oko sebe, umirila sam se, ušla sam u svoju dubinu, rekla sam samoj sebi potrudi se Lucija, možda je ovo tvoj zadnji nastup tu. Boginja glazbe za mene zvuči malo previše. Moram popiti kavu s Gibonnijem da se dogovorimo tko će dalje izvoditi ovu pjesmu, on ili ja. Prolazak u finale mi je vanserijski, konkurencija je velika, ali s ljubavlju radim to što radim", priznala je Lucija prije finalnog nastupa.

Pred publikom i žirijem otpjevala je pjesmu "Ružica si bila'', a Martina je njezin nastup doživjela posebno emotivno i na rubu suza.

"Izbor pjesme je stvar osobnog umjetničkog trenutka, ideje koju želiš prezentirati, a mislim da si se večeras malo borila s vokalom i malo ispala iz onog što inače daješ. Ali sve u svemu uspjela si nas začarati i odvesti u taj svoj svijet", poručila joj je Martina Tomčić.

"Ja sam slab na tebe i tvoje pjevanje, strašno mi se sviđa kako prenosiš misao teksta koji pjevaš", priznao joj Janko Popović Volarić nakon nastupa.

"Izvrsna si bila, u to nema sumnje, u glasu sam uživao", zaključio je Davor Bilman.

"Pjevati znaš, to smo se uvjerili, a izbor pjesme je bio genijalan. To je ono što ti jesi i ti tako trebaš nastupati", savjetovala joj je Maja Šuput.

Lucija je u polufinalu "Supertalenta" izvela Gibonnijevu baladu "Libar" u vlastitom aranžmanu, a na audiciji je sve raznježila svojom izvedbom pjesme "Žute dunje" koju je i odsvirala na gitari.

Maja Šuput se tada rasplakala, Martina Tomčić ju je nazvala boginjom glazbe, Janko Popović Volarić je ostao bez teksta, a uspjela je dirnuti i Davora Bilmana koji joj je rekao da je božanstvena.

Lucija inače dolazi iz sela Rumboci kod Prozor Rame u BiH, a tamo vodi crkveni zbor i potpredsjednica je Franjevačke mladeži. Za nju je vjera nešto posebno. Vidi druge kojima je vjera samo formalnost i to ju jako žalosti, a na misi se i zaljubila u klavir pa je odlučila ići na privatne sate.

Sada uz klavir, svira gitaru i ukulele, a pjeva i u vokalnoj skupini na vjenčanjima već tri godine. Kaže kako joj klavir budi veće emocije, a gitara joj je više za društvo. Ukulele je dobila na poklon i naučila svirati za svega 15 minuta, jer je već znala svirati gitaru. Željela bi još naučiti svirati flautu i tamburicu kad nađe vremena.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 4 Anatacha Filimone - 10 Anatacha Filimone - 1 Anatacha Filimone - 2 +30 Anatacha Filimone - 3 Celebrity Suze djevojke koja je dirnula Hrvatsku svi su teško podnijeli, zbog neočekivane greške Frano ju je morao utješiti!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +5 Maja Šuput - 4 Celebrity U haljini dostojnoj finala Maji Šuput falio je samo jedan detalj, primjećujete li koji?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene