Veliki zaokret

Slavnu reviju donjeg rublja više neće nositi samo mršavice: Upoznajte prvu "anđelicu" s oblinama

Lorena Duran (Foto: Instagram) Lorena Duran (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lorena Duran (Foto: Instagram) Lorena Duran (Foto: Instagram) Lorena Duran (Foto: Instagram) Lorena Duran (Foto: Instagram) Lorena Duran (Foto: Instagram) Lorena Duran (Foto: Instagram) Lorena Duran (Foto: Instagram) Victoria\'s Secret (Foto: AFP) Victoria\'s Secret (Foto: AFP) Alexina Graham (Foto: Getty) +0 Alexina Graham (Foto: Getty) Galerija

Obitelji Victoria's Secreta pridružila se i prva punašna manekenka, radi se o 25-godišnjoj Loreni Duran.

Slavnom brendu donjeg rublja trebalo je više od dva desetljeća da popusti po tom pitanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepša od ljepše Najljepše žene s krilima anđela

Obitelji Victoria's Secreta pridružila se i prva punašna manekenka, a radi se o 25-godišnjoj Španjolki Loreni Duran, koja je tako i službeno postala prva žena s oblinama koja će nositi njihove revije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Slavni brend godinama je poznat po tome što u svojim redovima ima isključivo visoke i mršave manekenke, no čini se kako je vrijeme za veliki poslovni preokret.

Iako je prva slavna revija održana davne 1995. godine u New Yorku, tek će Lorena krajem 2019. godine biti prva dama koja neće nositi veličinu S.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORENA DURAN (@imlorenaduran) on

"Vrijeme je za različitosti. Hvala timu Victoria’s Secreta što su mi ostvarili snove", napisala je na svom Instagramu pa zahvalila i obožavateljima na podršci.

Brend se zbog manjka različitosti među manekenkama, od rase do konfekcijskog broja, godinama nalazio na udaru javnosti, zbog čega su 2018. godine morali zatvoriti više od 50 trgovina diljem svijeta.

A zatim je u tvrtku stigla nova direktorica Amy Hauk, koja je i uvela promjene kako bi brendu vratila stari sjaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORENA DURAN (@imlorenaduran) on

Tako su djevojke s Istoka već neko vrijeme u stalnoj postavi zvijezda brenda, stigla je i prva manekenka narančaste boje kose, Alexina Graham, Winnie Harlow koja boluje od kožne bolesti vitiligo već je zvijezda, a sada je došla i Lorena.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Ovako izgleda jedna od najljepših stražnjica na svijetu bez fotošopa i filtara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene