''Želim si pomoći''

Novozelandska pjevačica s hrvatskim korijenima fanovima je uputila zabrinjavajuće pismo: ''Moje tijelo je pod upalom''

Lorde - 3 Lorde - 3 Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Lorde - 4 Lorde - 2 Lorde - 1 Lorde - 5 Lorde - 4 Lorde - 3 Lorde - 2 Lorde - 1 Lorde - 2 Lorde - 1 +26 Lorde - 3 Galerija

Pjevačica Lorde poslala je emotivno pismo svojim pratiteljima, a mnogi su se nakon ovoga zabrinuli za njeno zdravstveno stanje.

Novozelandska pjevačica hrvatskih korijena Lorde poslala je vrlo emotivno pismo svojim fanovima. U pismu, koje su neki fanovi prenijeli na društvene mreže, otkrila je da se bori s bolešću i slomljenim srcem, ali nije točno objasnila o čemu se radi.

Lorde, inače, svojim najvjernijim fanovima redovito šalje pisma.

U pismu je napisala kako je prestala uzimati lijek koji uzima već 11 godina, jer pokušava slušati svoje tijelo.

''Moje tijelo je doista pod upalom, pokušava mi nešto poručiti. Ja mu želim pomoći, ali ništa ne pomaže pa sam frustrirana'', napisala je pjevačica.

''Crijeva mi ne rade kako treba, koža mi je gora no ikad, nekoliko puta mi je pozlilo. Ranije ove godine sam shvatila da mi je teško slušati svoje tijelo, da je to nešto što nikad nisam naučila.''

''Postala sam potpuno svjesna kako sam ga cijelo vrijeme ignorirala ili mu nisam davala ono što mu treba. Živcirala sam se zbog "bori se ili bježi" reakcije, uzela bih šaku tableta i gurala dalje'', napisala je i dodala: ''Malu žutu pilulu koju sam uzimala svakog jutra, tisuće jutara od svoje 15 godine, prestala sam uzimati prije pet dana. Vidjet ćemo kako će to ići.''

Proteklih godina ona je otvoreno govorila o svojem zdravlju, problemima s tjeskobom i strahu od javnog nastupa koji je bio toliko brutalan da bi nakon nekoliko nastupa morala pauzirati da dođe k sebi.

Osim zdravstvenih problema, pjevačica je napisala kao se mora nositi i sa slomljenim srcem. Iako nije spominjala vezu s dečkom Justinom Warrenom, mnogi su zaključili da je njihov odnos završio.

O njihovoj se vezi počelo govoriti kada su 2016. godine snimljeni kako uživaju u druženju na plaži. No, Warren, koji radi u glazbenoj industriji, negirao je vezu. U listopadu 2021. godine Lorde se pojavila na jednom crvenom tepihu i svi su primijetili dijamantni prsten na prstenjaku pa se počelo govorkati da su zaručeni, no glasine nikad nisu potvrđene. Njih su dvoje posljednji put snimljeni zajedno ove godine u ožujku.

Inače, pravo ime joj je Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, a korijene vuče iz Hrvatske. Rođena je na Novom Zelandu, majka joj je dalmatinskih korijena, a sama Lorde posjeduje dvostruko državljanstvo.

Od kada se pojavila na sceni kao 16-godišnjakinja 2013., s najvećim hitom godine "Royals", Lorde pomiče granice alter popa i ostaje na vrhu stalno igrajući po svojim pravilima. Uopće ne koristi društvene mreže, promotivno se rijetko pojavljuje, te između albuma uzima pauze koje traju tri do četiri godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 +26 Eva Longoria - 2 Celebrity Jasno je zašto su svi gledali u Evu Longoriju, a jedan dio tijela posebno je upadao u oči, dobro se namučila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 11 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 7 +25 Danniella Westbrook - 6 Celebrity Gole grudi nakon plesa u plićaku sakrila je naljepnicama, ali uznemirujuće posljedice estetskih zahvata bile su jedino u što se gledalo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene