Gdje prvo gledati?

Svjetska pop senzacija nakon spektakla u Hrvatskoj odvažila se na veliku promjenu, no sve je zasjenilo nikad golišavije izdanje!

Lorde Lorde Ian West/Press Association/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lorde - 1 Lorde - 2 Lorde - 3 Lorde - 5 Lorde - 4 Lorde Lorde - 1 Lorde - 2 Lorde - 3 Sonja Yelich i Vic O'Connor na koncertu kćeri Lorde u Šibeniku - 1 +2 Sonja Yelich i Vic O'Connor na koncertu kćeri Lorde u Šibeniku - 2 Galerija

Lorde je nastupila na festivalu Glastonbury na kojem se pojavila kao plavuša, no novu boju kose zasjenilo je njezino seski izdanje.

Jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije, Novozelanđanka hrvatskih korijena Lorde, ovo ljeto ne odmara, a nakon dva spektakularna koncerta na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, nastupila je i na poznatom festivalu Glastonbury, u istoimenom engleskom gradu.

Pogledaj i ovo showbuzz uskoro novi album! Jedna od najvećih pop zvijezda nove generacije sljedeće ljeto stiže u Hrvatsku, evo i gdje će nastupiti

Tamo je na pozornici predstavila i novu, platinasto plavu boju kose, no drastična promjena imidža pala je u drugi plan zbog njezina nikad golišavijeg izdanja.

Lorde je za ovu prigodu obukla izazovni lila bodi s tangicama i trakicama koje je omotala oko bedara, a iskombinirala ga je s crvenim najlonkama i lakiranim crnim cipelama.

Pjevačica, koja se nakon poduže pauze vratila na glazbenu scenu s albumom "Solar Power", na pozornici se razbacala i okupljenima je priredila pravi audio-vizualni spektakl.

Svoju aktualnu turneju započela je u SAD-u, a Šibenik je bio njezina premijerna destinacija u ovom dijelu Europe. Na tom koncertu pojavili su se i njezini roditelji, majka Sonja Yelich i otac Vic O'Connor, koji su je podržali iz publike.

Inače, Lorde je višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najmlađih izvođačica koja je osvojila međunarodne ljestvice, a puno ime joj je Ella Marija Lani Yelich-O’Connor. Rođena je na Novom Zelandu, majka joj je dalmatinskih korijena, a sama Lorde posjeduje dvostruko državljanstvo.

Od kada se pojavila na sceni kao 16-godišnjakinja 2013., s najvećim hitom godine "Royals", Lorde pomiče granice alter popa i ostaje na vrhu stalno igrajući po svojim pravilima. Uopće ne koristi društvene mreže, promotivno se rijetko pojavljuje, te između albuma uzima pauze koje traju tri do četiri godine.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Summer Walker Summer Walker - 1 Summer Walker - 3 Summer Walker - 4 +13 Summer Walker - 10 Celebrity Trudna glazbenica servirala gotovo gole grudi na crvenom tepihu, a ni ostatak outfita nije puno pokrio!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić +13 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Janko Popović Volarić nakon četiri godine morao se oprostiti od omiljenog projekta, a na njegovo mjesto dolazi drugi miljenik žena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene