Ups!

Bujne grudi ispadale su joj iz tijesne haljine, smišljala je posebnu taktiku da ih obuzda!

Lily James Lily James Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lily James - 4 Lily James - 1 Lily James - 3 Lily James - 2 +0 Lily James Galerija

Lily James jedva je obuzdala bujni dekolte u tijesnoj haljini koju je obukla za premijeru svojega novog filma "Što ljubav ima s tim?".

Holivudska glumica Lily James za dlaku je izbjegla nezgodu u zelenoj haljini s dubokim dekolteom dok je pozirala na londonskoj premijeri svog novog filma "Što ljubav ima s tim?" (What's Love Got to Do With It?), gdje je umalo pokazala više nego je planirala.

Pogledaj i ovo showbuzz nevjerojatna sličnost! Uskočila je u legendarni crveni badić i transformirala se u Pamelu Anderson, teško je povjerovati da ovo nije zapravo ona!

33-godišnja Lily na crvenom se tepihu pojavila sa Shazadom Latifom i izgledala je odlično raspoloženo, iako je veći dio svoje pažnje morala posvetiti bujnim oblinama koje su joj umalo ispale iz tijesne haljine. To je inače njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što se pročulo da je prekinula s dečkom Michaelom Shumanom, s kojim je bila dvije godine.

Lily je prije godinu dana privukla veliku pozornost svojom transformacijom u Pamelu Anderson, koju je utjelovila u seriji "Pam & Tommy" i u kojoj je snimila eksplicitne scene seksa sa Sebastianom Stanom.

Glumica je pozornost privukla i aferom s oženjenim glumcem Dominicom Westom, s kojim su je paparazzi snimili u Rimu. Izbio je veliki skandal, a iako se nagađalo da će Westa zbog toga ostaviti supruga, par je i dalje zajedno te su, kako kažu, sretniji no ikada.

Lily je nakon toga pronašla sreću s basistom grupe Queens of the Stone Age Michaelom Schumanom, koja je potrajala sve do ovih dana.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 1 Cansu Dere - 4 +7 Cansu Dere - 6 Celebrity U potresu nestala omiljena turska glumica dobro poznata hrvatskoj publici? Obožavatelji su zabrinuti, proširila se i najgora vijest

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +30 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput objavila seksi fotke u čipkastom donjem rublju pa pokazala što ju je dočekalo za Valentinovo: "Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene