Blista od sreće

Slavna pjevačica ima novog dečka koji je jako seksi i nimalo običan policajac

Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Instagram) +0 Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Galerija

Lana Del Rey priznala je ljubav prema policajcu i reality zvijezdi Seanu Larkinu.

Lana Del Rey i Sean Larkin napokon su potvrdili vezu.

Pogledaj i ovo Lana Del Rey uhvaćena na plaži Slavnu pjevačicu nije lako prepoznati na novim fotografijama, posljednjih se godina baš puno promijenila!

34-godišnja pjevačica još je u rujnu viđena u društvu 46-godišnjeg Seana Larkina, a sada je napokon potvrdila njihovu vezu fotografijom na Instagramu.

Riječ je o policajcu iz Oklahome, ali nipošto običnom, već onom koji je prava reality zvijezda poznata po imenu Sticks. Naime, Sean je sudjelovao u dva reality showa koja su pratila život policajaca u SAD-u.

Sean je i zvijezda na Instagramu, prati ga više od 200 tisuća obožavatelja s kojima redovito dijeli svoj strogi režim vježbanja koji podrazumijeva crossfit.

Na spomenutoj fotografiji Lana sija od sreće s velikim osmijehom na licu dok je njezin dečko nježno grli i ljubi. Brojni obožavatelji poručili su joj kako su jako sretni zbog nje i kako ju je prekrasno vidjeti takvu.

Atraktivni poručnik zaljubljenik je u tetovaže, trenutačno piše knjigu, a otac je dvoje djece, 22-godišnje kćeri te sina tinejdžera.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke i Anastassija Makarenko (Foto: Getty Images) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +6 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najveći frajer izgleda sve gore: Boksačke borbe uništile su mu lice koje je popravljao loš doktor

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene