Isprsio se

Za krštenje princa Louisa princ Harry potrošio je 67 tisuća kuna, no nikada nećete pogoditi što mu je kupio

Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Meghan Markle Harry (Foto: Getty) Princ Louis (Foto: Getty) +0 Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Galerija

Princ Louis kršten je u kraljevskoj kapelici St. James u Londonu.

Princ Louis, treće dijete Catherine Middleton i princa Williama, kršten je u kraljevskoj kapelici St. James u Londonu.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Bio je to veliki dan za malog princa koji ima čak šest krsnih kuma i kumova koji su redom članovi obitelji te prijatelji njegovih roditelja, princa Williama i vojvotkinje Kate.

Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Foto: Getty

Radi se o trećem djetetu kraljevskog para koje je rođeno 23. travnja, a krštenje je izazvalo veliki interes javnosti, baš kao i svako pojavljivanje kraljevske obitelji u javnosti.

Tako su tu bili princ i Charles i Camilla, princ Harry i njegova Meghan, dok je prabaka, kraljica Elizabeta II. bila spriječena u dolasku jer je bila zauzeta pripremama za proslavu stogodišnjice Kraljevskih zračnih snaga koja će se održati u utorak te dolazak američkog predsjednika Donalda Trumpa koji će u petak posjetiti Windsor.

Meghan Markle Harry (Foto: Getty) Meghan Markle Harry (Foto: Getty) Foto: Getty

Kraljevska obitelj odisala je glamurom u pomno biranim, elegantnim kreacijama, a i prije samog krštenja, princ Harry privukao je medijsku pažnju zbog skupocjenog poklona kojeg je nabavio za voljenog nećaka.

Radi se o prvom izdanju knjige "Winnie The Pooh" Alana Alexandrea Milnea iz 1926. godine koje stoji vrtoglavih 8000 funti, no kada si član kraljevske obitelji, ništa nije skupo. "Tu je knjigu Harryju čitala majka Diana prije spavanja i to su mu najsretnije uspomene iz djetinjstva", otkrio je izvor blizak obitelji za The Daily Mail.

Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Princ je navodno na poklon htio potrošiti i puno više novaca. Radi se o 24 tisuće funti, što je više od 200 tisuća kuna, i to za prvo izdanje knjige "Alisa u zemlji čudesa", no na kraju je odustao te je shvatio kako je ovo ipak primjereniji poklon.

Što su nosile kraljevske dame za ovaj važni događaj, saznajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene