Nova prilika!

Ovaj duo vidjeli smo još prije 10 godina, tada su se svim silama trudili osvojiti simpatije Nine Badrić

Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) +0 Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) Galerija

Kristijan Mihalić i 7 godina mlađi Kristijan Skočić poznatiji su kao karlovački plesni duo KIKI & KIKI.

Kristijan Mihalić i 7 godina mlađi Kristijan Skočić poznatiji su pod umjetničkim imenom KIKI & KIKI.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

Duo se upoznao u plesnom klubu u Karlovcu, a zanimljivo, već su bili u Supertalentu 2010. godine te su dogurali do finala. Na kraju su završili na petom mjestu.

Kristijan i Kristijan plesali su break dance, a s vremenom su od plesnih partnera postali i dobri prijatelji. No do 2019. godine i ovog nastupa usavršili su i svoje plesno umijeće.

"Nikad ništa tragičnije od nastupa i koreografije nisam vidjela. Ja sam mislila dok nisi počeo plesati da ću stisnuti crveni gumb i izać iz studija. Halid Bešlić, skidanje, mislila sam da ti nije dobro. A onda si počeo plesati, ti plešeš nenormalno dobro. A onda je došao i Kiki dva koji pleše fenomenalno. Držite se plesanja", rekla im je Maja Šuput.

Njezini kolege složili su se da je to bio jedan od najboljih break dance nastupa ikad u hrvatskoj inačici Supertalenta, ako ne i najbolji, pa ćemo duo na ovoj pozornici gledati ponovno.

U vrijeme "Supertalenta" 2010. godine u žiriju su sjedili Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić. 

Tada su nastupali u majicama "I love Nina", a cijeli nastup bio je upucavanje poznatoj pjevačici kao jedinoj ženu u žiriju. Dečki su na scenu izašli kao djedovi, a kako je točka odmicala, tako su se pomlađivali.

Publiku i žiri nasmijali su do suza, a na kraju su štapovima napravili srce. Nina Badrić je ostala bez riječi, a Enis je zatim priznao kako i on voli Ninu, iako je njezin tadašnji suprug Bernard Krasnić bio u publici.

Saznali smo i kako će Mihalić uskoro postati otac, a vjerujemo da će djetetu prenijeti ljubav prema plesu. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) +2 Pamela Miđić (Foto: Nova TV) Celebrity Smijali su joj se, ali ona ne odustaje: Prisjetili smo se viralnog čuda ove Osječanke, jeste li ga već čuli?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene