Golupčići!

Jedan od najsimpatičnijih parova Korana Gvozdić i Ivan Šarić ne skrivaju koliko su zaljubljeni, ove slike to i pokazuju!

Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić Ivan Šarić Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 2 +0 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić nisu skrivali koliko su zaljubljeni, a čak su i zaplesali na otvaranju renoviranog baroknog ljetnikovca u Tučepima.

Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić slove za jedan od najsimpatičnijih parova hrvatske estrade, a fotografije u našoj galeriji itekako pokazuju koliko se ovaj par voli.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Golupčići nisu krili koliko su zaljubljeni na otvaranju renoviranog baroknog ljetnikovca ''Residence Kaštelet'' u Tučepima, a svečanoj večeri prisustvovali su uz brojne druge poznate.

Korana i Ivan zaplesali su uz ritmove pjesme koje je pjevao Marko Tolja, a par je čvrsto držao jedno drugo i nisu skidali osmijeh s lica.

Oboje su se pojavili u bijelim odjevnim kombinacijama. Korana je imala svečane bijele hlače i majicu koje je kombinirala sa zanimljivom crnom torbicom i sandalama, dok je Ivan odjenuo bijelu košulju dugih rukava i crne hlače i tenisice.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Korana je nakon poroda sa sinom u bolnici provela pet tjedana, a o izazovnom razdoblju kroz koje su prošli progovorila je na svojem Instagramu.

"On i ja. Bodrili smo i čekali jedno drugo... Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi Majčin dan. I onda smo nakon pet tjedana i dva dana izašli ZAJEDNO! 20. 5. 2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu", napisala je na društvenoj mreži kada je s malenim Oliverom napustila bolnicu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham Instagram - 1 David Beckham Instagram - 2 David Beckham Instagram - 3 David Beckham Instagram - 4 +27 David Beckham Instagram - 5 Celebrity Beckham objavio hrpu fotki iz Hrvatske, najviše se hvali finim delicijama u kojima uživa sa svojom obitelji!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +19 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene