Šokirana

Kim Kardashian komentirala glasine da je dečko vara!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prema pisanju američkih medija, Kim Kardashian šokirala se kad je čula da je dečko Kanye West vara sa slavnim dizajnerom Riccardom Tiscijem.

Nakon što je u američke medije procurila vijest kako Kanye West navodno trudnu Kim Kardashian vara s dizajnerom i prijateljem Riccardom Tiscijem, s kojim imače provodi puno vremena, i sama Kim.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

'Kanye nije gay! Sigurna sam u njegovu seksualnost', rekla je Kim.

>> Kim Kardashian priznala: 'Nemam više samopouzdanja kao prije!'

Prema pisanju američkih medija, Kim Kardashian šokirala se kad je čula da je dečko Kanye West vara sa slavnim dizajnerom Riccardom Tiscijem te je otad 'izvan sebe'.

Naime, Riccardo je vrlo dobar prijatelj Kanyea koji radi za modnu kuću Givenchy te je dizajnirao i outfit ovog slavnog para za Met Galu.

'Postoji nekoliko činjenica koje Kim ne može dematirati. Kanye je cijelu njezinu trudnoću proveo živeći u Parizu, a Riccardo je nedavno kupio stan koji je udaljen samo nekoliko stotina metara od reperovog doma u New Yorku. Kanye je opsjednut ovim dizajnerom, a imaju i vrlo dubok odnos te provode mnogo vremena zajedno. Kim je stoga izvan sebe. Ako se potvrdi da postoji veza između ove dvojice muškaraca, bit će vrlo posramljena', izjavio je izvor proteklog tjedna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene