To se zove promjena

Muku je mučila s viškom kilograma i smatrala se ružnim pačetom, a danas ponosno pokazuje nikad mršaviju liniju

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Khloe Kardashian pohvalila se novom, zavidnom linijom.

Članica klana Kardashian-Jenner, 35-godišnja Khloe Kardashian ovih je blagdana pokazala nikad mršaviju figuru, nakon što je na profilu na Instagramu objavila fotografiju u zlatnoj haljini visokog proreza i dubokog dekoltea. Time je oduševila svoje obožavatelje koji su zaključili da pokazuje zavidnu figuru jedne osvetnice.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

I doista, ako pogledamo Khloeine fotografije iz prošlosti, danas je ona sasvim nova žena, nimalo ne nalikujući na ono kako je izgledala prije, kada se borila s viškom kilograma i problemima u ljubavnom životu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Njezin novi imidž sve je oborio s nogu i mnogi su zaključili da je njezin makeover program "Revenge Body" kojima pomaže ljudima s prekomjernom težinom da budu sigurniji u sebe i preuzmu kontrolu nad svojim životima.

"Te ruke, izgledaš woooowww", "Oduzimaš dah", "Jednostavno si predobra", "Ti si mi inspiracija za 2020. godinu", "Prekrasna dama", stoji u komentarima.

Khloeinu drastičnu promjenu brojni pripisuju estetskim zahvatima i operacijama, međutim ona to sve negira i tvrdi da je ona rezultat rigoroznog režima vježbanja i stroge dijete koji su učinili svoje, pa Khloe nikada nije bolje izgledala.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Kao iz bajke: Rakitićeva lijepa supruga u raskošnoj haljini izbacila nogu i dekolte u prvi plan

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene