Vodi tešku bitku

Glumac koji je utjelovio Djeda Mraza u božićnom klasiku oglasio se nakon duge operacije za koju je skupljao novac, na sebi je imao i simboličan detalj

Ken Hudson Campbell - 3 Ken Hudson Campbell - 3 Screenshot 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ken Hudson Campbell - 2 Ken Hudson Campbell - 1 Ken Hudson Campbell - 3 Ken Hudson Campbell - 3 Ken Hudson Campbell - 2 Ken Hudson Campbell - 1 Ken Hudson Campbell - 5 Ken Hudson Campbell - 4 Ken Hudson Campbell - 3 Ken Hudson Campbell - 2 +1 Ken Hudson Campbell - 1 Galerija

Ken Hudson Campbell oglasio se nakon višesatne operacije tumora za koju ju nedavno skupljao novac, sve je prošlo dobro, a evo i kako se on osjeća.

Zvijezda filma ''Sam u kući'' Ken Hudson Campbell zahvalio je svojim prijateljima i javnosti za podršku tijekom njegove borbe s rakom.

''Nevjerojatno sam dirnut vašom velikodušnošću i dobrim željama. Znam da zvuči kao klišej, ali istina je'', napisao je Campbell na Božić na svojoj GoFundMe stranici uz fotografiju njega koji nosi božićnu kapu.

''Hvala svima! Hvala, hvala, hvala! Sve vas volim, sretan Božić i sretno sve! – KennyC'', napisao je Ken, a fotografiju možete vidjeti OVDJE.

Bio je na desetosatnoj operaciji 7. prosinca, a njegova kći 9. je prosinca obavijestila sve o njegovu napretku. Ona je i pokrenula stranicu za prikupljanje novčanih sredstava za svog oca GoFundMe.

''Rak je uspješno uklonjen, a njega čeljusna kost je rekonstruirana iz njegove fibule i pričvršćena. Unatoč rezovima, izgleda sjajno'', napisala je.

Vijest da mu je dijagnosticiran rak u listopadu ove godine objavio je nakon što se pojavio u ustima i počeo mu zahvaćati zube. A od njegove dijagnoze, on i njegova obitelj suočavaju se s golemim troškovima liječenja, zbog čega su se odlučili okrenuti GoFundMe stranici, prenose strani mediji.

"Tražimo vašu pomoć kako bi Kenny mogao iskoristiti vrijeme koje je pred njim da se oporavi i provede više vremena s obitelji i prijateljima. Svaka molitva, pozitivna misao, dolar ili gesta podrške znači puno za našu obitelj", poručili su članovi njegove obitelji u poruci koju su objavili.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Finale MasterChefa 2023. - 19 Finale MasterChefa 2023. - 18 Finale MasterChefa 2023. - 12 Finale MasterChefa 2023. - 11 +28 Finale MasterChefa 2023. - 10 Celebrity Stjepan Vukadin oglasio se nakon finala i pobjede svog Luke, emocije su još uvijek na vrhuncu: ''Ljudi moji, pa što reći?''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava nakon finala MasterChefa - 11 Proslava nakon finala MasterChefa - 10 Proslava nakon finala MasterChefa - 13 Proslava nakon finala MasterChefa - 5 +26 Proslava nakon finala MasterChefa - 8 Celebrity Evo kako su se zabavljali kandidati MasterChefa nakon finala, pobjednik je čak zaplesao i linđo, a dočekala ih je i torta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene