Cijena? Prava sitnica!

Slavni reper kupio velebno imanje i u samo nekoliko dana supruzi san pretvorio u stvarnost

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Imanje Kim Kardashian i Kanyea Westa Monster Lake Ranch (Foto: Profimedia) Imanje Kim Kardashian i Kanyea Westa Monster Lake Ranch (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kanye West i Kim Kardashian kupili su imanje u Wyomingu vrijedno 14 milijuna dolara.

Najslavnije reality ličnosti na svijetu 38-godišnja Kim Kardashian i njezin 42-godišnji suprug Kanye West na popis svoje imovine i nekretnina ovih su dana dodali imanje vrijedno vrtoglavih 14 milijuna dolara, koje su kupili u američkom Wyomingu, prenosi TMZ.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

Tako je Kanye navodno izdvojio prilično veliku svotu novca za imanje naziva "Monster Lake Ranch" u sklopu kojeg se nalazi 8 smještajnih jedinica, poznat je kao savršeno mjesto za ribolov pastrva u slatkovodnim jezerima, ima restoran, prostor za razna događanja te centar za održavanje sastanaka. To je ujedno i ranč na kojem su smještene staje za konje, torovi za stoku kao i životinje. To zapravo i ne iznenađuje obzirom na to da se imanje veličine 9 tisuća hektara nalazi u blizini grada Codyja koji slavi kao središte svjetskih rodeo događanja.

Od navedenih 9000 tisuća hektara Kanye je vlasnik 4.500 tisuće dok je ostatak u zakupu savezne vlade. TMZ piše kako se Kanye trenutno nalazi na novom imanju gdje završava svoj novi album, religijske tematike.

O imanju je nedavno progovorila i Kim, kada je u intervjuu za Vogue Arabia izjavila kako bi se voljela preseliti nešto zapadnije te otkrila gdje se vidi u za deset godina.

"Vidim se kako živim na ranču u Wyomingu, s povremenim odlascima u Palm Springs i naš dom u Los Angelesu", izjavila je Kim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Čini se kako je njezin san doslovno postao stvarnost u samo nekoliko dana. Wyoming se slavnom paru svidio u nekoliko navrata kada su tamo provodili odmor, odakle su slatke obiteljske fotografije objavljivali na društvenim mrežama.

Osim najnovijeg imanja, slavni par u vlasništvu ima kuću u Los Angelesu i posjed veličine 8000 tisuća kvadrata, Kanye ima 318 hektara zemlje u Calabasasu, u kojem i Kim posjeduje 3 luksuzna stana zajedno s majkom Kris Jenner.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +2 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Po mnogima najljepša Hrvatica čeka prvo dijete, vijesti potvrdila njezina bliska prijateljica

 

 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +2 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Po mnogima najljepša Hrvatica čeka prvo dijete, vijesti potvrdila njezina bliska prijateljica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene