Jeste li znali?

Malo tko zna kako izgleda brat omiljenog regionalnog glumca Dragana Bjelogrića, evo koje mu je ime i čime se bavi!

Dragan Bjelogrlić - 2 Dragan Bjelogrlić - 2 Armin Durgut/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bjelogrlić - 1 Goran Bjelogrlić - 2 Goran Bjelogrlić - 3 Goran Bjelogrlić - 4 Dragan Bjelogrlić - 1 Dragan Bjelogrlić - 3 Dragan Bjelogrlić - 2 Dragan Bjelogrlić - 1 Dragan Bjelogrlić - 4 Dragan Bjelogrlić +13 Dragan Bjelogrlić - 1 Galerija

Poznati glumac Dragan Bjelogrlić ima starijeg brata kojem neizmjerno liči, a evo i kako on izgleda i čime se bavi.

Dragan Bjelogrlić jedan je od naših najpopularnijih glumaca u regiji, a sa svojim bratom Goranom Bjelogrlićem vlasnik je producentske kuće.

Međutim, Goran se ne voli eksponirati u javnosti, a malo tko je za njega i znao osim kada bi se njegovo ime vidjelo na uvodnim špicama filmova.

Iako su obojica u glumi, na bratovu slavu nikad nije bio ljubomoran, a Goran nikada nije želio biti glumac. Ipak, njegova uloga u seriji ''Južni vetar'' svima je privukla pažnju.

Jednom je prilikom otkrio i kakav je Bjelogrlić bio kao dječak.

''Kao i svaki mlađi brat – nemiran i neposlušan. Odrasli smo na Voždovcu u vrijeme kad je slovio za najopasniji dio Beograda. Morao me je slušati, mada nije bilo lako. Sad ja slušam njega. Tako to ide'', rekao je Goran u jednom intervjuu.

Inače, Goran je radio na mnogobrojnim filmskim ostvarenjima poput ''Lepa sela lepo gore'', ''Rat uživo'', ''Ivkova slava''. Učestvovao je i u svakom autorskom projektu brata Dragana Bjelogrlića – od serije ''Vratit će se rode'', ''Montevidea'', pa do ''Senki nad Balkanom'', a nije neuobičajeno da se pojavi i pred kamerama u malim ulogama.

Goran i Dragan jako liče pa je jednom prilikom upravo Goran umjesto Dragana snimio jedan dio filma.

''Zbog naše sličnosti, glumio sam umjesto njega u jednoj sceni filma ''Kupi mi Eliota'', rekao je Goran koji je od brata stariji osam godina.

No, usprkos fizičkoj sličnosti, karakterno se razlikuju.

''Dragan je živahniji i energičniji, Goran je nekako tijekom cijelog djetinjstva bio mnogo mirniji. Mada, obojica se vole šaliti s ljudima'', otkrili su svojevremeno njihovi susjedi.

A kako izgleda Goran, pogledajte u našoj galeriji i na fotografiji ispod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zourana Gevara (@zourana_guevara)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 11 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 7 +25 Danniella Westbrook - 6 Celebrity Gole grudi nakon plesa u plićaku sakrila je naljepnicama, ali uznemirujuće posljedice estetskih zahvata bile su jedino u što se gledalo

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 +25 Fani Stipković - 3 Celebrity Fani Stipković pohvalila se detaljima sa zabave koju je priredila u čast svog prvog djeteta, uskoro će stići na svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene