Tragični događaj

Julia Roberts progovorila o obiteljskoj tragediji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije nekoliko tjedana glumicu Juliu Roberts šokirala je vijest o smrti polusestre, sada je i progovorila o tom traumatičnom događaju.

Sestra hollywoodske glumice Julie Robert, Nancy Motes, oduzela si je život prije nekoliko tjedana te je u svojem oproštajnom pismu optužila slavnu sestru za svoju smrt. Julia je sada prekinula medijsku šutnju i dala intervju za The Wall Street Journal o tragičnom događaju.

Pogledaj i ovo showbuzz Šok u obitelji Polusestra Julie Roberts pronađena mrtva!

Ponijele je emocije: Slavna glumica Julia Roberts rasplakala se na Oscarima

'Jednostavno mi je slomljeno srce. Prošlo je samo 20 dana. Riječi nisu dovoljne da bi se opisalo što prolazimo posljednjih 20 dana. Sat po sat nekih dana, no nastavljate gledati dalje.

Ne želite da se nikome nešto loše dogodi, no toliko je tragičnih, bolnih, neobjašnjivih stvari u svijetu. No kao i sa svakom situacijom ili izazovom, moramo pronaći način, kao obitelj. Teško je formulirati rečenicu o tome izvan plačljivog kruga obitelji', rekla je slavna glumica.

Nancy Motes predozirala se tabletama u veljači, a pronašao ju je zaručnik. Julia se strašnih optužbi iz oproštajnog pisma nije se dotaknula.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene