Baš kao u filmu!

Mladi i zaljubljeni shvatili da to ipak nije to, pa je tri dana prije vjenčanja pobjegla s njegovim prijateljem!

Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 3 Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 3 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 1 Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 2 Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 4 Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 5 Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 6 Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 7 Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 8 Julia Roberts Julia Roberts i Daniel Moder Richard Gere i Julia Roberts - 3 +16 Richard Gere i Julia Roberts - 2 Galerija

Predivna Julia Roberts zavela je mnogo muškaraca tijekom svoje karijere, a pred oltar je trebala stati s Kieferom Sutherlandom.

Predivna glumica Julia Roberts bila je tiha patnja mnogim muškarcima tijekom svoje karijere, a početkom 90-ih godina bila je u vezi s kolegom glumcem Kieferom Sutherlandom.

Pogledaj i ovo Eric Roberts - 1 Krenuli su istim stopama Cijela karijera stoji mu u sjeni slavne sestre, a prošlo ljeto posjetio je i Lijepu našu

Julia i Kiefer upoznali su se 1991. godine na setu filma ''Flatlines''. U to vrijeme Julia je bila zaručena za Dylana McDermotta, a Kiefer je bio u braku s Cameliom Kath. 1990. godine Kiefer je, međutim, podnio zahtjev za razvod, a potom se zaljubio u Juliu.

Njihova romansa započela je brzo nakon njihova upoznavanja, a par se ubrzo preselio i u Julijinu vilu u Hollywoodu. Njihova je veza bila uzburkana te se već 1991. godine Kiefer nakratko iselio iz doma te otišao živjeti s mladom plesačicom Amandom Rice. Kiefer je tvrdio kako među njima nije bilo ničeg romantičnog, ali se Amanda nije složila s tom pričom. Rice je potom ispričala kako je snimanje filma ''Pretty Woman'' učinilo Juliju nesigurnom te su zbog toga ona i Kiefer imali probleme u vezi.

Ipak, nastavili su vezu te isplanirali i vjenčanje, a svemu je došao kraj navodno samo tri dana prije vjenčanja. Trebalo je to biti vjenčanje desetljeća, ali do njega ipak nije došlo.

Kiefer se navodno iselio iz kuće dan prije vjenčanja, a Julia je dan vjenčanja provela s Kieferovim prijateljem Jasonom Patricom. Nakon toga otputovali su u Dublin, gdje je Julia fotografirana bez prstena, a svoju su vezu potvrdili po povratku u Ameriku. Međutim, ni ova romansa nije dugo trajala, pa su prekinuli do kraja 1992. godine.

2006. godine Kiefer je za magazin Rolling Stone rekao: ''Želim pohvaliti Juliju što je uvidjela koliko smo bili mladi i nezreli makar i u zadnji tren, iako je bilo teško i komplicirano.''

Njegov prijatelj Jason kasnije je 2011. u intervjuu za Vulture dodao: ''Pravio sam joj društvo nakon što se sve raspalo. Oboje su se kasnije ionako nekoliko puta vjenčali i rastajali i mislim da su dobro.''

"Pravio se da mi je najbolji prijatelj, a zapravo je zavodio moju djevojku, koja mi je trebala postati žena", rekao je onda Kiefer za časopis People. Ipak, Julijina veza s Patricom nije bila dugoga vijeka, a nakon njega ljubila je brojne poznate muškarce dok se nije skrasila sa sadašnjim suprugom Danielom Moderom.

Nekoliko godina kasnije njezin nesuđeni suprug Kiefer pomirio se sa svojim najboljim prijateljem. Komentirao je kako su se obojica zaljubili u istom trenutku u istu djevojku, no dodao je kako je to nešto što se svakome može dogoditi.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +23 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša lijepa glumica udala se za 13 godina starijeg srpskog kolegu, na vjenčanju se pojavila i Severina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene