Ups!

Kad je izišla iz vode, badić je postao potpuno proziran, no ona je neometano potrčala plažom, a fotografi su uspjeli snimiti ovaj modni gaf!

Julia Fox Julia Fox Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 1 Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 1 Julia Fox - 3 Julia Fox - 5 Julia Fox - 4 Julia Fox - 2 +0 Julia Fox Galerija

Glumica i bivša djevojka Kanyea Westa Julia Fox uživa u slavi koju je stekla uglavnom zbog veze sa spomenutim reperom, koju dobro koristi i za svoju promociju.

Iako je široj javnosti uglavnom postala poznata zbog veze s Kanyeom Westom, Julia Fox gradi svoju glumačku karijeru, a poznata je i po golišavim odjevnim kombinacijama, zbog kojih je itekako zanimljiva paparazzima.

Zbog spomenutog je uvijek glavna atrakcija gdje god se pojavi, a ovoga puta paparazzi su je zamijetili na plaži u New Yorku, gdje je trčala u jednodijelnom bijelom, ali ispostavilo se i pomalo prozirnom kupaćem kostimu.

Julijin badić je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

U prvom planu bile su, naravno, njezine bradavice, koje se nisu uspjele sakriti ispod prozirnog komada. Poglede je mamila i njezina vitka figura, ali i trbušni mišići, koji su se isticali u neobičnom otvoru.

Svoju crvenu kosu raspustila je, a glomazne sunčane naočale prekrile su joj veći dio lica. Na fotografijama se moglo primijetiti da zaista uživa na godišnjem odmoru jer nije skidala osmijeh s lica.

Julia pored glumačke gradi i manekensku karijeru, a velika je zvijezda i na TikToku. Njezino bogatstvo procjenjuje se na 30 milijuna dolara, no ona je u nedavnoj objavi na toj društvenoj mreži rekla kako to nije točno.

''Prvo, ja nemam 30 milijuna dolara, ni blizu. Zašto jednoj osobi treba toliko novca? Preživjela sam s mnogo manje i sasvim mi je dobro. Ne trošim svoj novac. Ne kupujem lijepa sranja. Vi mislite - ona nosi haljine koje koštaju tisuće dolara. Dajte, ljudi, većinu odjeće koju nosim napravili su mladi dizajneri koji tek počinju raditi", objasnila je nedavno te dodala da ne voli pokazivanje bogatstva.

''Osjećam se loše zbog ljudi koji imaju stvarno velike kuće. To je rasipništvo, pogotovo s obzirom na to da u ovoj zemlji ima toliko beskućnika", zaključila je.

 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović, 2008. godina - 1 Danijela Martinović, 2008. godina - 2 Danijela Martinović, 2008. godina - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 +29 Danijela Martinović i Petar Grašo - 7 Nekad i sad Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 1 +28 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Celebrity Provokativnom fotografijom Heidi Klum pohvalila se novim uzorkom jednog u nizu bikinija koje je pripremila za ovo ljeto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene