Pa što je ovo!?

Najintimnije dijelove tijela nije uspjela sakriti ni komadićima metala, a pitanje je može li se ovo što nosi uopće nazvati odjećom!

Julia Fox - 1 Julia Fox - 1 Afp 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 5 Julia Fox - 7 Julia Fox - 8 Julia Fox - 6 Julia Fox - 2 Julia Fox - 1 Julia Fox - 4 Julia Fox - 3 +11 Julia Fox - 2 Galerija

Julia Fox novim je outfitom ponovno šokirala javnost, a iako smo od nje navikli na golišave modne kombinacije, ovo je po mnogima prevršilo svaku mjeru.

Glumica i bivša djevojka repera Kanyea Westa Julia Fox bila je gošća na jednom modnom eventu u New Yorku. Iako su američke zvijezde poznate po tome da se za takva događanja znaju posebno i drugačije srediti, Julia je po mnogima svojim odabirom ''odjeće'' prevršila svaku mjeru.

Naime, Fox je na događanje stigla ogrnuta crnim kožnim kaputom, a na crvenom tepihu razvezala ga je i sve šokirala. Na najintimnijim dijelovima nosila je samo nekoliko metalnih komadića koji su činili gaćice i grudnjak, ali svoje međunožje ovime nije uspjela sakriti. A na nekim fotografijama i jedna od bradavica pronašla je svoj put van metalnog dijela.

Inače, svijet je za Juliu saznao nakon što je kratko bila u vezi s bivšim suprugom Kim Kardashian Kanyeom Westom.

Pored glumačke gradi i manekensku karijeru, a velika je zvijezda i na TikToku. Njezino bogatstvo procjenjuje se na 30 milijuna dolara, no ona je u nedavnoj objavi na toj društvenoj mreži rekla kako to nije točno.

''Prvo, ja nemam 30 milijuna dolara, ni blizu. Zašto jednoj osobi treba toliko novca? Preživjela sam s mnogo manje i sasvim mi je dobro. Ne trošim svoj novac. Ne kupujem lijepa sranja. Vi mislite - ona nosi haljine koje koštaju tisuće dolara. Dajte, ljudi, većinu odjeće koju nosim napravili su mladi dizajneri koji tek počinju raditi", objasnila je nedavno te dodala da ne voli pokazivanje bogatstva.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kovačević - 1 Saša Kovačević - 9 Saša Kovačević - 5 Saša Kovačević - 2 +19 Saša Kovačević - 3 Celebrity Jedan od najzgodnijih pjevača na ovim prostorima pokazao je damu koja mu je konačno zarobila srce, jedna stvar u vezi nje baš je zanimljiva!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Šuker - 1 Davor Šuker - 2 Davor Šuker Davor Šuker - 7 +12 Davor Šuker - 6 Nekad i sad Davor Šuker nakon dugo se vremena u Hrvatskoj pojavio s novim imidžem, što kažete na njegovu transformaciju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene