"ovdje je uživanje!"

Kontroverzna srpska voditeljica u mini badiću pokazala sve atribute ispred luksuzne vile koju dijeli s imućnim partnerom!

Jovana Jeremić Jovana Jeremić Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić i Dragan Stanković - 4 Jovana Jeremić i Dragan Stanković - 3 Jovana Jeremić i Dragan Stanković - 2 Jovana Jeremić i Dragan Stanković - 1 Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 7 Jovana Jeremić - 6 Jovana Jeremić - 4 Jovana Jeremić - 2 Jovana Jeremić - 1 +18 Jovana Jeremić - 11 Galerija

Jovana Jeremić otkrila je detalje novog doma u Beogradu koji dijeli s partnerom Draganom, a njih dvoje često su tema u tamnošnjim medijima.

Srpska voditeljica Jutarnjeg programa na televiziji Pink Jovana Jeremić česta je tema na društvenim mrežama, a nakon što je uplovila u ljubavnu romansu s biznismenom Draganom Stankovićem, o njoj se samo još više piše. 

Jovana je često isticala kako muškarac treba svojoj ženi omogućiti skupocjeni nakit, automobile i stanove, a čini se da joj se želja ostvarila s obzirom na to da je vlasnica vile.

"Ovdje je uživanje. Ovdje je moja oaza, vila 'Jovana'. Pronašla sam mir izvan Beograda, kad se zaželim, imam svoj stan, Lea kreće u predškolsku od rujna, imam još godinu dana lufta, poslije krećemo u školu. Odavde do grada treba mi 20 minuta, najviše pola sata. Ja odavde idem na posao", rekla je za Blic Jovana, koja je pozirala u oskudnom kupaćem kostimu u dvorištu skupocjene vile, a potom fotografije objavila na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

"Kuću smo kupili gotovu, ali moja glavna želja je bila da kuća ima pogled na vodu, odavde se vidi Dunav. Meni je potrebna priroda, ali voda je presudna. Bazen je bio u okviru kuće. Moja je duša ovdje potpuno mirna. Iza nas su vinogradi, ja jako volim vinovu lozu. Nikad se ne zna hoćemo li započeti neki biznis s vinom. Grožđe je odlično rodilo, krajem kolovoza je berba", dodala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Jovana je progovorila i kako provodi slobodno vrijeme nakon posla.

"Uživamo, gledamo televiziju, ja treniram, Dragan se sunča sa mnom, to je naš ritual. Kad završim emisiju, ja spavam na lijevoj, a on na desnoj ležaljci i mazi me. Mi dosta vremena provodimo zajedno, mene više nema u gradu. Prošla sam sve i svašta, sad mi je potreban mir koji imam s njim", istaknula je voditeljica.

Pogledaji ovo Jovana Jeremić - 3 Zanimljivosti Novi detalji veze kontroverzne srpske voditeljice i njenog imućnog partnera: ''Molim vas da ju pustite ranije s posla!''

Pogledaji ovo Jovana Jeremić - 4 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica utegnula se u lateks za raskošnu proslavu rođendana, pažnju je plijenio crtež na licu, a torte s ovim detaljima još niste vidjeli

Pogledaji ovo Jovana Jeremić - 6 Zanimljivosti Srpska voditeljica uskoro slavi rođendan, a onima koji dolaze na feštu dala je jedan ultimatum!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 +27 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Celebrity Šuput i suprug Nenad kao da su ispali iz nekog filma! Pogledajte kako su se uredili za glamurozan događaj

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović Slavlje u domu Harisa Džinovića Haris Džinović i Melina Haris i Melina Džinović - 2 +26 Haris i Melina Džinović - 1 Celebrity Haris Džinović nakon kraha braka spreman je za novu ljubav: ''Privlače me lijepe i pametne žene, nema ih previše!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene