Ne smijemo popustiti

Josipa Krajinović savjetuje: ''Strpimo se još malo, ostanimo doma i pobijedimo koronu!''

Josipa Krajinović - 3 Josipa Krajinović - 3 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Krajinović Josipa Krajinović Josipa Krajinović - 3 Josipa Krajinović - 2 +0 Josipa Krajinović - 1 Galerija

Josipa Krajinović poslala poruku i ukazala na ono najbitnije.

Reporterka Nove TV, Josipa Krajinović, u pauzi od uzimanja izjava za Dnevnik Nove TV snimila je kratki video u kojemu se obratila gledateljima poručivši da je sada pravo vrijeme da ne popustimo i ostankom kući pobijedimo koronavirus.

Pogledaj i ovo showbuzz u samoizolaciji je Princ Charles ponovno pozitivan na koronavirus, vijest je potvrdio samo dan nakon što je organizirao druženje od 350 ljudi

''Radovali smo se proljeću, no stigla nam je korona - ne možemo kako bismo htjeli uživati u sunčanom danu, sve nam je pokvarila, ukrast će nam i uskrsne blagdane, ne možemo se družiti kako bismo htjeli sa svojim prijateljima, hoćemo natrag svoje stare navike, dosta nam je više i maski i rukavica i dezinficiranja i redova'' konstatirala je Josipa.

''Hoćemo li sada popustiti i pokazati slabost, ili ćemo iz ove bitke izaći kao pobjednici? Oružje nam možda i nije najmodernije, ali moglo bi se pokazati kao vrlo učinkovito. Strpimo se još malo, ostanimo doma i pobijedimo koronu!'', zaključila je. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene