''Jedan je život!''

Dikan objavio fotografiju s misterioznom damom, pozirao je u njezinu naručju: "Da samo znate kako mi je lijepo!"

Josip Radeljak Dikan Josip Radeljak Dikan Josip Moler/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 5 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 2 Josip Radeljak - 4 Josip i Lana Radeljak Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +9 Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Josip Dikan Radeljak objavio je na Facebooku fotografiju s nepoznatom ženom, s kojom se odmara u Supetru na otoku Braču.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan pohvalio se kako uživa u odmoru na otoku Braču u društvu misteriozne dame, a s kojom je objavio fotografiju na svom profilu na Facebooku.

"Da samo znate kako mi je lijepo!!!" napisao je 80-godišnji Dikan uz fotografiju na kojoj pozira u naručju nepoznate žene.

"Neka", "Bravo", "Uživajte mi", "Fala dragome Bogu, da svaki čovjek bude sretan", "Ko to može platit", "Jedan je život", "Lijepo vam je", dio je komentara koje je dobio.

Radeljak je i početkom mjeseca snimljen u šetnji Zagrebom u kojoj mu je društvo pravila nepoznata zgodna dama, s kojom je popio i kavu, pa se sada svi pitaju je li to upravo ona.

Dikan se nedavno pohvalio i lijepom kćeri Lanom, koju je dobio s tragično preminulom glumicom Enom Begović, a koja je njezina slika i preslika. Otac joj je čestitao 23. rođendan na svom profilu na Facebooku, gdje je objavio njezinu novu fotografiju.

"Sretan ti rođendan, suho zlato tatino!" napisao je ponosni Dikan, a čestitkama su se pridružili i njegovi prijatelji, koji su Lanu obasuli komplimentima.

"Mlada Ena", "Prelijepa na mamu", "Ista majka", "Bože dragi, kako je lijepa", "Prirodno lijepa djevojka", "Predivna djevojka", "Savršena ljepota!", bili su neki od brojnih komentara ispod Lanine fotke.

Lanu rijetko imamo priliku vidjeti i malo se toga zna o njezinu privatnom životu, a s godinama samo sve više i više nalikuje na svoju pokojnu majku, koju je izgubila kada je imala samo mjesec i pol. Dikan osim kćeri Lane ima i sina Lea, kojeg je dobio u braku s glumicom Desankom Bebom Lončar, a on mu je prošle godine podario i unuče.

Dikan iza sebe ima tri braka. Prva supruga bila mu je popularna jugoslavenska glumica Desanka, a nakon nje je 2000. godine oženio glumicu Enu Begović, s kojom je dobio Lanu. Njegova treća supruga bila je voditeljica Vlatka Pokos. Vjenčali su se 2004. godine, a burni brak okončali su 2007., kada je Dikan pred očima javnosti izbacio Vlatku iz stana.

Poduzetnik je bio u vezi i s glumicom Dolores Lambašom kada je ona 2013. godine poginula u prometnoj nesreći, a nakon nje povezivali su ga s Beograđankom Ivanom Stanojević, no oni nikada nisu potvrdili da su par.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić - 4 +12 Janica Kostelić - 5 Celebrity Janica Kostelić u 42. godini čeka drugo dijete, poznato je i gdje se trenutačno odmara s partnerom i sinom, koje skriva od javnosti

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra, 2005. godina Zlatan Zuhrić Zuhra i Csilla Barath Bastaić, 2005. godina Zlatan Zuhrić Zuhra +15 Zlatan Zuhrić Zuhra Nekad i sad Legendarni Zuhra ovako je izgledao prije 17 godina, no danas je drugi čovjek nakon drastičnog gubitka kilograma, pogledajte razliku!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene