Tužna vijest

Zvijezda hit-reality showa preminula u 37. godini, prije samo nekoliko dana progovorio je o problemu s kojim se teško nosio

Josh Seiter - 4 Josh Seiter - 4 Josh Seiter/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Seiter - 10 Josh Seiter - 4 Josh Seiter - 5 Josh Seiter - 1 Josh Seiter - 11 Josh Seiter - 7 Josh Seiter - 2 Josh Seiter - 9 Josh Seiter - 3 Josh Seiter - 6 +1 Josh Seiter - 8 Galerija

Josh Seiter iz reality showa "Savršena nevjesta" preminuo je u 37. godini.

Zvijezda popularnog američkog reality showa "Savršena nevjesta" (The Bachelorette) Josh Seiter preminuo je u dobi od 36 godina, samo nekoliko dana nakon što je na društvenim mrežama progovorio o svojim posljednjim mentalnim problemima s kojima se suočio. 

"Iznimno teška srca dijelimo tragičnu vijest o Joshuinoj neočekivanoj smrti. Svi koji su ga poznavali mogu potvrditi da je Joshua bio nevjerojatno jarko svjetlo u ovom sve mračnijem svijetu. Iako je bol u srcu neizmjerna, tješi nas što je konačno našao mir", stoji u objavi koju su podijelili članovi njegove obitelji i potvrdili tužnu vijest.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josh Seiter (@josh_seiter_official)

Josh se proslavio nakon što se 2015. godine pojavio u popularnom realityju, a članovi obitelji nisu naveli njegov uzrok smrti, no uputili su svakoga tko ima mentalnu krizu da kontaktira telefonsku liniju za pomoć.

Diplomirao je na Sveučilištu Illinois u Urbana-Champaignu, a potom i na Pravnom koledžu Chicago-Kent. Sa svojih 456 tisuća pratitelja na Instagramu iskreno je dijelio svoje probleme i pričao o mentalnom zdravlju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josh Seiter (@josh_seiter_official)

"Preživjeti depresiju i anksioznost dan po dan s osmijehom", napisao je u svojoj posljednjoj objavi koju je podijelio prije nekoliko dana.

U objavi iz srpnja 2021. koju je prikvačio na vrhu svoje stranice Seiter je napisao: "Ja sam Josh Seiter i preživio sam pokušaj samoubojstva. Borim se s OKP-om, bipolarnom depresijom i GAP-om (generalizirani anksiozni poremećaj), ali odbijam odustati. Što si preživio?" priznao je hrabro u jednoj od svojih objava 2021. godine.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć
Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu. Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.

A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj: 01/4828-888 - radnim danom od 10 do 22 ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Berfield - 1 Erik Per Sullivan, Frankie Muniz, Justin Berfield, Chris Masterson Justin Berfield - 3 Justin Berfield - 4 +12 Justin Berfield - 1 Nekad i sad Sjećate se Reesea iz serije Malcolm u sredini? Povukao se iz glume i danas uživa u ulozi oca, a evo kako izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer - 3 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 2 +25 Claudia Schiffer - 3 Celebrity Krasila je više od 1000 naslovnica, a i s 53 godine mogla bi biti velika konkurencija upola mlađim kolegicama!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene