Znamo i ime!

Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin

Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Ton?i ?erina 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) +0 Jole (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Krajem lipnja Joško i Ana Čagalj potvrdio su kako na svijet dolazi četvrto dijete, a sin Ivan rođen je jutros u Splitu.

Krajem lipnja Jole je potvrdio kako je supruga Ana u drugom stanju te kako im nakon tri kćeri stiže sin.

Pogledaj i ovo Jole i Ana Čagalj (Foto: Instagram) Pohvalio se! Nakon tri kćeri koje obožava, popularnom Joli stiže sin: "Presretan sam!"

Vijest o prinovi bračni par Čagalj saznao je sredinom svibnja, no kako trudnoća iznad 35. godine života nosi određeni rizik, svoju su sreću isprva odlučili sačuvati samo za sebe, nakon što su je podijelili s ostalim članovima obitelji i javnosti.

A rano jutros bračnom paru Čagalj na svijet je došao sinčić kojem su dali jednostavno ime Ivan. Dječak je uranio nekoliko dana, a rođen je u jednoj splitskoj bolnici, doznaje Gloria.

"Kad je supruga rekla trudna sam, ja govorim ma ajd kako je krenulo bit će i četvrta kćer, ja govorim ma nek budu blizanke - dobrodošle! Samo nek su žive i zdrave! To ne trebamo na tu temu uopće razgovarati. Bog mi je svjedok, niti tako razmišljam niti tako živim, ali da je lijepo imati i muško i žensko je. Da pitate nekog tko ima dva, tri sina bi li htio imat kćer, naravno da bi. Jel meni drago nakon tri, četiri, dobiti sina, je i da imaju malo bracu. Ima tri starije sestre, ima mladu mamu, tata isto mlad. Tako da mislim da će mu biti super, ali i da je bila četvrta kćer dobrodošla je, i sutra zetovi i neviste, svi ste dobrodošli", otkrio je Jole ovo ljeto za IN magazin.

38-godišnja Ana i 9 godina stariji Jole roditelji su i triju djevojčica, 12-godišnje Ive, 10-godišnje Eme i 7-godišnje Tije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) +1 Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Celebrity Šuškalo se da ju vara, no 10 godina starija pjevačica plavookog ljepotana i dalje gleda ludo zaljubljeno  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene