Napokon i to znamo

Otkriven razlog zašto Johnny Depp nosi zatamnjene naočale!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zatamnjene sunčane naočale postale su Johnny Deppov zaštitni simbol, a sada je napokon i otkrio praktičan razlog tog 'trenda'.

Johnny Depp jedan je od najslavnijih glumaca današnjice. U intervjuu za Rolling Stone otkrio je pak nešto što nismo znali. Iza trenda zatamnjenih naočala zapravo je praktičan razlog jer Depp kaže kako je na lijevo oko 'slijep kao šišmiš'!

Pogledaj i ovo showbuzz Usamljeni osvetnik Stiže jedan od najiščekivanijih filmova ovog ljeta

50-godišnji Johnny ima problema s vidom od rođenja, a od kada zna za sebe nosi dioptrijske naočale. 'Sve mi je zapravo jako jako mutno. Nikada nisam kristalno čisto vidio', kaže slavni glumac koji je za neke svoje slavne uloge ipak morao skinuti naočale.

>> Ljubimac žena napokon progovorio o prekidu 14-godišnje veze!

Bez dioptrijskih naočala ipak je sjajno odigrao ulogu Jacka Sparrowa u 'Piratima s Kariba', kao i Edwarda Škarorukog, a u novom filmu 'Usamljeni osvetnik' (The Lone Ranger) isto je naočale ostavio po strani – što znači da je vidio svega nekoliko centimetara ispred sebe.

Osim što je razotkrio svojih naočala, progovorio je i o puno intimnijih stvarima među kojima su njegova djeca i razlaz s Vanessom Paradis.

>> Trenutak koji ga je skoro koštao života!

Sigurno nije bilo lako ni meni ni njoj. Zadnjih nekoliko godina znalo je biti 'kvrgavo'. Bilo je čak i onih groznih dana kad se nismo mogli smisliti, ali sve je to dio veze i dio prekida. Bilo nam je posebno teško jer su tu uvijek djeca i uvijek misliš na njih. Upravo zato smo se odlučili i rastati, jer je to u najboljem interesu i za njih', priča slavni glumac.

Depp je objasnio i kako su djeca tu vijesti dobro primila. 'Bili su iznimno jaki i puni razumijevanja. A bilo je teško s obje strane, moje i njezine. Djeca su jako komplicirana', objašnjava.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene