Žrtva u školi

Traume iz djetinjstva – 'Svaki dan su mi govorili da sam ružna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željela bi vrlo rado pomoći svima onima koji prolaze kroz istu situaciju!

Jessica Chastain slavna je glumica i jedna od najtraženijih žena u Hollywoodu. Iza sebe ima veoma uspješnu karijeru, a najveći uspjeh postigla je s filmovima 'Interstellar', 'The Disappearance of Eleanor Rigby: Them' i 'A Most Violent Year'.

Pogledaj i ovo Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Meta tračeva Oglasila se o seksi trenutku s oženjenim kolegom koji su zabilježile kamere, evo koje je njezino objašnjenje!

Kakvi dekoltei i vatrena izdanja: Evo čime je ona privukla pozornost!

'Svaki dan su mi govorili da sam ružna i da nitko ne želi biti moj prijatelj. Naslušala sam se najokrutnijih stvari. Željela bih pomoći mladim djevojkama koje imaju problema sa samopouzdanjem', rekla je Jessica, piše US Weekly.

'Sve ono što danas rade mlade glumice koje imaju sve što požele, ja bi vrlo vjerojatno radila to isto da imam toliko novaca i hrabrosti koliko imam danas', dodaje.

'Jako, jako podržavam žene u Hollywoodu. Obožavam Meryl Streep. Ona je nevjerojatna glumica. No čini mi se kao da je ona jedina koja u svojoj dobnoj skupini dobiva uloge. Što je recimo s Violom Davis. Ona je jedna od najvećih živućih glumica. Ili recimo gdje su azijske glumice i glumci', kaže slavna glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene