prava diva!

Tijesna opravica u kojoj se pojavila jedva joj je obuzdala grudi, no to je nije spriječilo da priredi vatreni nastup!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez nastupila je u subotu u sklopu događaja Global Citizen, a svojom pojavom i plesnim pokretima sve je ostavila bez teksta.

Brojne svjetske glazbene zvijezde obilježile su u subotu navečer događaj "Global Citizen" svojim nastupima, a u centru pažnje i ovoga je puta bila latino-diva Jennifer Lopez.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez bez filtara i fotošopa Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

Pjevačica je na pozornici ugostila neke svoje stare prijatelje pa su joj se tako na nastupu pridružili reperi LL Cool J i Ja Rule, s kojima je otpjevala neke od svojih najvećih hitova. Na pozornici se pojavila u velikom kaputu, a svi su ostali bez teksta kada ga je skinula.

Svoju impozantnu figuru istaknula je u pripijenom odijelu prelivenom zlatnim detaljima, a ono u što su svi gledali bio je njezin dekolte. Grudi je jedva ugurala u preusku opravicu, no kao i obično savršeno je nosila cijelu kombinaciju. Čak je sa svime uskladila i mikrofon koji je bio prepun zlatnih detalja.

Tijekom nastupa pokazala je i svoje sjajne plesne pokrete, a pjevačica je još jednom dokazala kako joj rijetko tko na pozornici može parirati.

Jennifer Lopez inače je posljednjih tjedana nerazdvojna od svog novog-starog dečka Bena Afflecka, a par se nedavno prvi put nakon puno godina zajedno pojavio i na crvenom tepihu.

Podsjetimo, par koji je svojevremeno stekao nadimak Bennifer upoznao se na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su zaručeni od 2002. do 2004. godine.

Ben se nakon prekida s Lopez vjenčao s kolegicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece, no 2018. godine su se razveli.

Lopez se pak bila udala za pjevača Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance, a unatoč tome što su se razveli 2013. godine još uvijek ih veže blisko prijateljstvo. Nakon toga je četiri i pol godine bila u vezi s Alexom Rodriguezom, za kojeg se također zaručila, a prekinuli su malo prije nego se doznalo za njezinu obnovljenu vezu s Benom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u opasno kratkoj haljinici zagolicala maštu mnogima, jedan krivi pokret otkrio bi previše

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Chloe Green i Marc Anthony (Foto: AFP) +0 Marc Anthony (Foto: Getty Images) Celebrity Dok svi pišu što radi njegova bivša, on se ni na što ne obazire i ne ispušta iz ruku mlađahnu ljepoticu koja ga je osvojila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene